Lactourea

Svjetski stručnjak za ureu & suhu kložu

Koža je vrlo osjetljiva i konstantno izložena vanjskim faktorima koji je isušuju i oštećuju. Suha koža gubi nutrijente i tako stari, stoga je važno koristiti specifične proizvode koji je OBNAVLJAJU.

Lactovit LACTOUREA, svjetski stručnjak za ureu i suhu kožu, sadrži mliječnu kiselinu i čistu ureu, koji osiguravaju nutrijente i ultrahidratizirajuća svojstva za obnovu kože iznutra, za mladoliku kožu izvana. Njene formule uključuju ekskluzivnu kapsulnu tehnologiju, poznatu kao PROTEIN KALCIJ, koji optimizira učinkovitost proizvoda koristeći najbolje od mlijeka za dublje slojeve kože. Time se omogućuje dublja njega kože, jačanje kože protiv vanjskih utjecaja i pojačavanje obnove stanica kako bi koža ostala glatka i sjajna.

Rezultat: 8 od 10 osoba procijenilo je da je njihova koža čvršća, elastičnija i hidratiziranija nakon 24 sata, rezultirajući obnovljenom kožom.

MLIJEKO ZA TIJELO I GEL ZA TUŠIRANJE LACTOVIT LACTOUREA

gel lactoureaObnavljajuća linija LACTOVIT LACTOUREA sadrži 10% Lactouree (jedinstveni mliječni kiselinski kompleks i čistu ureu), pruža maksimalnu hidrataciju i obnavlja kožu. Urea prirodno vlaži i sprječava gubitak vode u koži. Dermatolozi ga preporučuju za njegu vrlo suhe kože. Osim toga, mliječna kiselina jača hidrataciju kože. Pogodno za vrlo suhu i osjetljivu kožu sklonu ekcemima.

Mlijeko za tijelo i gelovi za tuširanje obogaćeni su mliječnom komponentom PROTEIN KALCIJEM koja zahvaljujući sadržaju aktivnih tvari osigurava duboko djelovanje osnovnih mliječnih sastojaka (vitamina, proteina, minerala i lipida) u koži. Ova inovativna tehnologija djeluje u svim fazama životnog ciklusa kože.losion LactoureaRezultat je vidljivo obnovljena i mlađa koža.

Tekst: Promo
Foto: Promo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Lady Gaga

Lady Gaga ima novi duet, ukusniji od svih do sada!

Inspirirana hit albumom iz 2020., Chromatica, nova suradnja OREA i svjetske mega zvijezde i filantropkinje…

doniraj priču

Moja priča je važna: Netko se bori s istim stvarima kao i vi!

Novo istraživanje jedne od vodećih kozmetičkih kompanija Avon, otkriva da žene snagu pronalaze slušajući svakodnevne,…

BIPA

BIPA pokreće kampanju #PrekrasnaIznutra o važnosti mentalnog zdravlja

Različiti aspekti mentalnog zdravlja u fokusu su projekta koji će kroz cijelu godinu provoditi BIPA…

mediteranski armerun

Kroz interaktivni foto-brevijar Mediteranski armerun doživite pravu avanturu!

Predstavljamo novost u izdavačkoj galaksiji, orginalni spoj leksikona, zabave i digitalne tehnologije, gdje kroz igru…