cover story

Story slavi 19. rođendan i daruje čitateljima Pickbox NOW pretplatu!

Story slavi 19. rođendan i DARUJE čitateljima – Pickbox NOW pretplatu. Gledajte premijerno hit-serije i vrhunske filmove čak 30 dana besplatno. Uz slavljenički editorijal s novom kolumnisticom, Nives Celzijus, u novom Storyu čitajte i o dodjeli Oscara te jubilarnom rođendanu glumca Filipa Jurčića. Novi Story potražite na kioscima od srijede, 28. travnja

U sklopu rođendanskog broja, Story s ponosom predstavlja i novu kolumnisticu – Nives Celzijus. U svojoj prvoj kolumni Nives se pita vole li nas muškarci onakve kakve jesmo, što je zapravo partnerstvo u vezi ili braku, što smo sve spremne podijeliti sa svojim muškarcem te gdje pronaći partnera koji nas sluša i razumije.

Najčešća opaska s kojom se susrećem pri susretu s nepoznatim ili manje poznatim ljudima jest ona: "Još ti samo fali muž", i to bez ugodne doze sarkazma u glasu. Svaki put, bez obzira na njezinu učestalost, potrebna mi je ozbiljna samokontrola da zadržim pribranost i uklonim onaj sardoničan osmijeh održavajući privid respekta prema bračnoj zajednici. Gnušanje koje me preplavi kada mi spomenu udaju jednako je onom kada mi ponude fileke za obrok, a jako sam gladna. Više nikada, pa ni tad! Možda mi najviše smeta stav okoline da je ulazak u brak nešto što te određuje i valuira kao ženu. Ako si udana, vrijediš. Ako si bogato udana, tvoja je misija uspješno odrađena. Iako su neki poslovni uspjesi došli tek kasnije, prekidom bračne zajednice, stvarni respekt zajednice uživala sam jedino u braku. "Udala se, sigurno ima neke kvalitete, mora da je dobra u krevetu, nešto i zna skuhati, ponizna je i poslušna, ima dovoljno pameti da se uda…"

Cijelu kolumnu Nives Celzijus pročitajte u novom broju magazina Story koji ovaj tjedan slavi 19. rođendan, a u prodaji je od srijede, 28. travnja 2021. godine.mebloMeblo Trade slavi zajedno s časopisom Story! U današnjoj situaciji, kada prilika za slavlje baš i nema mnogo, tvrtka Meblo Trade se s veseljem uključila u proslavu rođendana časopisa Story. U novom broju časopisa tako možete pronaći kupone s popustima do čak 40% na odabrani asortiman namještaja i opreme za dom!pickboxUz to, novi Story donosi čitateljima ROĐENDANSKI DAR - Pickbox NOW pretplatu! Uz Pickbox NOW pretplatu gledajte premijerno hit-serije i vrhunske filmove holivudske i europske produkcije s prijevodom, u svako doba na smart TV-u, tabletu, mobitelu ili računalu. Samo uz Story, uživajte u besplatnom, neograničenom gledanju punih mjesec dana!Story coverStory + DAR - online pretplata na videoteku by Pickbox NOW – potražite na kioscima od srijede, 28. travnja!

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

meblo story

POPUSTI U NOVOM BROJU! Meblo Trade slavi zajedno sa časopisom Story!

Rođendansko izdanje časopisa Story donosi super pogodnosti -…

cover

Uz novi Story dar svima – poseban prilog STORY HOME

Unesite prirodu u svoj prostor i otvorite vrata…

Story naslovnica

Ostanite sigurni, zaštićeni i trendi uz maske za lice

U novom broju Storyja, koji izlazi 3. veljače,…

Tražite idealno ljetno štivo? Nabavite svoj primjerak Story ljeta

Posebno izdanje lifestyle tjednika Story je u prodaji.…

Pročitajte i:

catering

Catering za sve prigode - Hilton restorani Zagreb!

Vrhunsku catering ponudu odnedavno nude Hilton Restorani Zagreb

edukacije

Centar Društvenih Inovacija održava besplatne edukacije za roditelje!

Ako ste zainteresirani za online radionice na temu roditeljstva, možete se prijaviti i pristupiti edukacijama…

naslovna joga retreat

Sensa Balance Yoga Retreat: Povezivanje sa ženskom energijom

Najljepši mjesec u godini rezervirajte za Sensa YOGA BALANCE RETREAT u hotelu Korinjak na prekrasnom…

tema

5.000.000.000.000 – znate li uopće pročitati ovaj broj?

S ciljem podizanja svjesnosti o okolišu u četvrta 6. svibnja darujemo trajnu platnenu ekovrećicu. Odlučili…