Što nas čeka u ljetnom izdanju magazina StoryBOOK?

Novi broj magazina StoryBOOK čeka vas na kioscima. U potrazi za ugođajem ljeta uronite u Storybookov koktel raspoloženja i osjećaja, u svu raskoš stranica posvećenih modi, ljepoti, pop kulturi, ali i onima koji nas impresioniraju svojim postignućima

Upoznajte njujorškog dizajnera i aktivista Karima Rashida, koji je upravo osvojio prestižnu nagradu American Prize for Design, a u velikom ekskluzivnom intervjuu promišlja o svijetu i budućnosti s nešto više empatije za druge i za naš planet, za prirodu i društvo, što je bila tema vodilja ljetnog izdanja magazina StoryBOOK.

Na stranicama posvećenim uspješnim ženama, naša znanstvenica u NASA-i otkriva ponešto o tome kako izgleda radni dan prve žene ikad na toj funkciji. Tu je i priča o životu u skladu s prirodom i uspješnim ženama koje su nekada bile ovisne o kozmopolitskom pulsu New Yorka ili Londona, a sada žive sretno na stylish selu.

Pročitajte kako izgleda nova ideja luksuza. Ili o ljubavnoj vezi mode i filma, a potom se uživite u lifestory slavnog fotografa Helmuta Newtona. Promislite o zamkama feminizma, u ekskluzivnom intervjuu pročitajte kako razmišlja cijenjena futuristkinja Marian Salzman, ali i iskustva naših uspješnih poslovnih žena. Čitajte o modi i ljepoti budućnosti te zašto povijest pišu muškarci. Naši inovatori vrijedno rade za opće dobro, otkrijte što, kao i o tome kako će izgledati novi svjetski poredak.

StoryBOOK se čita kao knjiga, a s osvježenim vizualnim identitetom to je i naglašeno. Baš kao i uvertira u rubrike koje će od ovog broja služiti priznatim, ali i mladim umjetnicima kao slikarsko platno za potpuni ART takeover. Uronite u atmosferu Storybookovih umjetničkih editorijala. Dugi dani i tople noći čine nas opuštenijima, željnima uzbuđenja, fokusiranijima na naš osobni mir, ali i sve ono zabavno u životu. Storybookove ljetne stranice prepune su doživljaja. Uživajte, naučili smo ih u posljednje vrijeme cijeniti još više!

Tagovi:

Vezano uz temu

Panel StoryBooka i Plive: Osteoporoza – tiha epidemija

Panel na temu "Osteoporoza – tiha pandemija", u…

10 godina Storybooka, u La Boheme klubu za odabrane

U pomalo mističnoj i dekadentnoj atmosferi s nama…

Majčinstvo nakon 35. - besplatni edukativni panel za sve zainteresirane

Vodeći hrvatski lifestyle brend, magazin Storybook u suradnji…

Zavirite u proljetno izdanje Storybooka

Vodeći lifestyle magazin Storybook proljeće pozdravlja novim izdanjem…

Pročitajte i:

Ne propustite srpanjski broj National Geographica Hrvatska!

Krov svijeta, najviša planina na Zemlji, krije mnoge misterije – ekspedicija National Geographica pokušava utvrditi…

VBZ s ponosom predstavlja prvu zbirku pjesama Mirele Priselac Remi 'Masarykova'

"Masarykova" se preporučuje djevojkama i ženama koje su 'sanjale da su sretne' i trebaju podršku…

STORY LJETO i ove godine uz vas!

Posebno izdanje lifestyle tjednika Story, magazin je Story ljeto koje je u prodaji puna dva…

Dean Pelić

DAR ČITATELJIMA: Novi Story premijerno donosi ulomke iz nove knjige Deana Pelića

U lifetyle tjedniku Story, ovoga tjedna pročitajte odlično ljetno štivo – najzanimljivije dijelove dugo isčekivane…