sensa dan maksimir

Sensa dan ponovno stiže u Park Maksimir!

I ovoga puta uoči jeseni u najljepšem zagrebačkom parku očekuje vas najveći festival zdravlja, ljepote i vitalnosti - Sensa dan

Ponovite doživljaj ili ga iskusite prvi put 19. rujna u zagrebačkom Parku Maksimiru jer zelene livade postat će oaze uzemljenja, sreće i vitalnosti, a vi ćete imati priliku naučiti tehnike kojima možete poboljšati svakodnevicu te doznati ono što vas zanima o zdravoj prehrani, kako se opuštati ili relaksirati.

Od 10 do 18 sati livade i šumarci od glavnog ulaza parka do Vidikovca pretvorit će se u učionice, radionice, plesne dvorane te vježbaonice. Znanja koja možete usvojiti i informacije koje možete dobiti – od edukativnih radionica, meditacija i gongova, relaksacije do predavanja na temu osobnog rasta i razvoja te zdrave prehrane – odličan su poziv svima da nedjelju, 19. rujna, provedu u Parku Maksimir.

Stručnjaci, koje smo ponovno za vas okupili, na svojim će vam besplatnim radionicama i predavanjima pomoći da naučite slušati sebe i razmišljati pozitivno, ostanete aktivni, dopustite si izraziti osjećaje, podignete samopouzdanje, pronađete potporu te gledate na budućnost pozitivno kako biste uvidjeli nove prilike i mogućnosti.

U sklopu Sensa dana moći ćete doznati i sve o prirodnim proizvodima naših partnera koje ćete imati priliku isprobati, ali i kupiti nove proizvode za ljepotu i zdravlje, organsku hranu, dobiti savjete za njegu, zdravlje i prehranu.

Na Sensin festival zdravlja, vitalnosti i ljepote u Maksimir stižu i plodovi Malog placa, istražite stolove pune sezonskih poslastica i uživajte u zdravom kasnoljetnom meniju s potpisom lokalnih OPG-ova.

Na malom sajmu holističkih proizvoda i usluga, u sklopu 13. Sensa dana, Garnier će već tradicionalno predstaviti novitete svoje BIO linije organskih kozmetičkih proizvoda za čišćenje i njegu lica te kose. Ovi veganski proizvodi ne sadrže parabene, sintetičke boje i kemijske filtere, a ponose se oznakom ECOCERT.

Već tradicionalno, Sensa dan ima i humanitarnu notu jer se prodajom starijih izdanja časopisa Sensa prikupljaju dobrotvorna sredstva za Hrvatsku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID). To je nevladina udruga koja okuplja stručnjake u području rane intervencije s ciljem stvaranja sustava rane intervencije i promicanja znanstveno utemeljenih programa koji će pridonijeti dobrobiti mlađe djece s biološkim ili socijalnim rizikom i kvaliteti života njihovih obitelji.

Pridružite nam se i ovaj put te budite dio velike Sensine “obitelji” u zagrebačkom Parku Maksimir u nedjelju, 19. rujna, od 10 do 18 sati. Program 13. Sensa dana donosimo uskoro.

cover

Tekst: Promo
Foto: Promo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Odaberite svoj dar uz novi broj Sense koja je posvećena duši!

Novi pretplatnici časopisa Sensa na dar će dobiti…

sensa vikend

Dođite na vikend osnaživanja i buđenje naših unutarnjih snaga

Posebno iskustvo promjene, buđenja unutarnjih snaga i osnaživanja…

sensa novi broj

Treba li nam škola za emocije i zašto nam je sad potrebnija nego ikada?

Novi broj časopisa Sensa očekuje vas na kioscima…

Pročitajte i:

Nutriklinika simpozij: Preuranjeni pubertet kod djece

O utjecajima na pojavu preuranjenog puberteta govorit će stručnjaci iz područja pedijatrije, ginekologije, toksikologije i…

EKSKLUZIVNO U KARLA TRGOVINAMA – DRUŠTVENO ODGOVORNA KOLEKCIJA: COCCINELLE for Barbie

Pod sloganom 'The Future is Limitless' Coccinelle, renomirani talijanski proizvođač torbica i modnih dodataka, predstavio…

novi broj storyja

Novi broj Storyja je u prodaji! Potražite vaš primjerak omiljenog lifestyle tjednika!

U novom broju omiljenog magazina Story očekuju vas raznovrsne uzbudljive teme. Upoznajte i lice s…

djeca igraju

GIRI Game: Odlična igrica od djece za djecu za učenje kroz zabavu!

Igra je namijenjena djeci od 4 do 13 godina, a odjednom je može igrati 6…