Savršena koža – specijalnost frakcijskog lasera u LoraDerm centru

Ožiljci, bore, pigmentacije i ostala oštećenja padaju u zaborav

Pravo je vrijeme da se koža pripremi za toplije i ljepše vrijeme. Tijelo i lice je važno pravilno tretirati i u proljeće uskočiti svježe i njegovane kože, a upravo takvu tajnu tretmana otkriva LoraDerm centar gdje se profesionalni tim, na čelu sa stručnjakinjom Žanom Barjaktarević brine o svakom segmentu kože tijela.

Frakcijski laser se može koristiti na bilo kojem dijelu tijela, no posebno je koristan na području vrata, prsiju i ruku. Tretira cijelo lice ili pojedine problematične dijelove lica. Ako imate bore, razna oštećenja od sunca koja su nastala tijekom godina izlaganja, pigmentaciju kože koja je povezana sa starenjem kože, ožiljke od akni, kirurške ožiljke, onda ste idealan kandidat za frakcijski laser koji osim što uklanja nedostatke, pomlađuje lice. Sam tretman se preporuča nakon konzultacija i pregleda tena ili problematičnog dijela tijela.

Tijekom tretmana frakcijskim laserom se tretira samo dio, frakcija kože, koji pogađa laserska zraka podijeljena na tisuće mikroskopskih zona tretiranja. Primjena ovog lasera je revolucija i ujedno vrlo bitno otkriće u domeni laserskih tretmana. Posebnost frakcijskog lasera je u tome što se njegov laserski snop sastoji od brojnih laserskih zraka, dok se kod ostalih lasera taj snop sastoji od samo jedne laserske zrake. Premostio je razliku između ablativnih i neablativnih laserskih tehnika koje se koriste za tretiranje kože koja stari ili ima oštećenja od sunca. Ablativni laseri pretežno rade na epidermi (površinske stanice kože), neablativni laseri rade isključivo na dermalnom kolagenu (srednji sloj kože), frakcijski laser radi na oba sloja kože. Što se tiče oporavka nakon tretmana frakcijskim laserom, traje 2 do 3 dana. Pozitivan rezultat vidi se nekoliko dana nakon oporavka.

Svi težimo osvježenoj i nahranjenoj koži, pogotovo kada se radi o licu koje nam prvo i zapadne za oko kod drugoga. LoraDerm centar nudi besprijekoran pristup ljepoti i njezi kože lica i tijela, na adresi Bednjanska 8, Zagreb, pronaći ćete tim koji njeguje stručnost i individualni pristup.

 

Foto: Bojan Zibar
Tekst: promo

Tagovi:

Vezano uz temu

Uskočite u ljeto bez masnih naslaga uz ULTRASHAPE TRETMAN LORADERM CENTRA

Sve što vam je potrebno za savršeno oblikovano…

Ilham Mestour kao najveća zvijezda Hairstyle News festivala 2018

Ekskluzivan posjet Hrvatskoj jedne od najpoznatijih svjetskih hair…

U ShoeBeDo pronađite najljepšu kolekciju Puminih pastelnih tenisica

Neodoljiva kombinacija brušene kože i svilenih vezica mami…

Pročitajte i:

Ne propustite Story dizajnerski mjesec i Hippy Garden naušnice

Požurite na kioske! Cijena paketa za magazin Story i dizajnerske naušnice je samo 59,90 kn!

Beauty klasici kojima se uvijek vraćamo

Svaka godina i sezona donosi nam novitete u kozmetičkoj industriji od kojih nekolicina postane i…

U novom Cosmopolitanu sve što vam treba za more!

Što vam je potrebno za dugo, toplo ljeto? Badić, naočale, japanke, sunce, more i... Cosmopolitan!…

Odmor iz snova za mamu, tatu i bebu

Ne morate se mučiti tražeći najbolje ponude za obiteljska ljetovanja - portal BookNow24 će to…