Projekt dm & Story ‘Pink Ribbon’ osigurao 57 tisuća kuna za KBC Zagreb i Udrugu P.I.N.K. Life

Donacija u sklopu projekt +Pink Ribbon' ostvarena je tijekom listopada u prodavaonicama dm-a, te se kupnjom odabranih proizvoda u ovu akciju uključilo više od 48 tisuća građana

U petak, 13. studenog, predstavnici dm-a i Storyja uručili su donacijski ček udruzi P.I.N.K. life, donaciju od 57.112 kuna namijenjenih otplati kupljenog histeroskopa za Klinički bolnički centar Zagreb i za daljenji radu Udruge. Histeroskop je uređaj koji najnovijim i najsuvremenijim metodama odstranjuje sumnjive tvorbe na ginekološkim organima i time uvelike pomaže u kvalitetnijem i lakšem liječenju.

Donacija je ostvarena tijekom listopada u prodavaonicama dm-a u sklopu projekta Pink ribbon u koji se kupnjom odabranih proizvoda uključilo više od 48 tisuća građana. Dm i partneri su za svaki kupljeni označeni proizvod donirali jednu kunu udruzi P.I.N.K. life.

"Ponosni smo što su se kupci dm-a u mjesecu borbe protiv raka dojke uključili u projekt i podržali rad udruge P.I.N.K. life. Edukativnim aktivnostima u sklopu projekta ukazali smo na važnost samopregleda i redovitih liječničkih pregleda u ranom otkrivanju i uspješnijem liječenju raka dojke. Prikupljanjem sredstava još smo jednom pokazali kako udruženim snagama možemo pozitivno utjecati na kvalitetu liječenja i života naših sugrađana", izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

"Kontinuirana podrška dm-a pomaže nam da nastavimo s aktivnostima kojima udruga P.I.N.K. life želi osvijestiti građane o važnosti prevencije oboljenja od malignih bolesti te omogućiti kvalitetnu dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju oboljelih. U ime udruge želim zahvaliti dm-u i njihovim partnerima što su omogućili kupnju ovog vrijednog uređaja za Petrovu bolnicu te što su nam pomogli da osvijestimo naše sugrađane o važnosti brige o vlastitom zdravlju", izjavila je Nives Morić, predsjednica udruge P.I.N.K. life.

"Devetu godinu za redom obilježvamo mjesec borbe protiv raka dojke, a posebno smo ponosi i sretni na ovu suradnju koju imamo s dm-om, jer smo kroz zadnje dvije godine zajedničkim snagama omogućili da učinimo ovakve veće korake te ostvarimo konkretniju pomoć i Udruzi i potrebitim bolnicama.", rekao je Branimir Ceboci, direktor prodaje medijski rješenja.

Vesna Pavković, menadžerica asortimana u dm-u, Nives Morić i Gordana Osman iz udruge P.I.N.K. life i Branimir Ceboci, direktor medijskih rješenja Adria Medie Zagreb

Dm i partneri su tijekom proteklih godinu dana udruzi P.I.N.K. life predali tri donacije ukupne vrijednosti veće od 140.000 kuna.

Tekst: promo
Foto: Dražen Kokorić

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Predstavljen humanitarni projekt dm & Story Pink Ribbon

Tijekom listopada u prodavaonicama dm-a diljem zemlje moći…

dm i Story ponovno zajedno u borbi protiv raka dojke. Evo kako i vi možete pomoći!

Vodeći lanac drogerija dm i najčitaniji lifestyle tjednik…

Neka prvi dan škole bude bezbrižan dan za pamćenje uz dm

Kako bi i ova školska godina, usprkos trenutnoj…

Znate li što je Blue Day i zašto biste u subotu trebali obući nešto plavo?

Važno zdravstveno-edukativno događanje četvrtu godinu zaredom u Hrvatskoj…

Pročitajte i:

Lidl pomaže siromašnim obiteljima

Trgovački lanac Lidl Hrvatska uručio je donaciju u proizvodima u vrijednosti 100.000,00 kuna za pomoć…

Nova kupaonica pod borom?

Da, istina je. Nekome će se ovih blagdana pod borom naći cijela nova kupaonica. Od…

Darovi za one koji znaju uživati

Ponuda MIVA galerija vina - zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje "finih“ stvari te ćete zasigurno…

Merkur osiguranje otvorilo Polikliniku Wellife

S 30. studenim 20209. u Zagrebu je na adresi Ulica Ljudevita Posavskog 31, na 4.…