Poznata glumica i majka blizanki otkrila 3 u 1 trik za savršeno čiste podove

Održavanje vašeg doma čistim ako imate malu djecu, iznimno je zahtjevno, ali i svakodnevno nužno. Ne treba pretjerivati, reći će vam svi koji su to prošli, ali postoje određene površine koje je važno održavati čistima radi zdravlja i sigurnosti vaših najmlađih. Pogađate, u pitanju su podovi.

Djeca jako puno vremena provode upravo na podu, puzajući, igrajući se ili u potrazi za omiljenom igračkom. A dok traje igra na stabilnoj i čvrstoj podlozi, bebe sve što pronađu na podu gotovo u pravilu stavljaju u usta. Zato je važno da na podovima nema tragova prašine i da su redovito obrisani vlažnom krpom.


Usisavanje i brisanje podova u jednom potezu

Odlično rješenje za ovaj svakodnevni problem, pronašla je poznata glumica Mirna Medaković Stepinac, majka malih blizanki, koja u igri svoje djevojčice bodri da budu kreativne pa jako često pomažu u pripremi kolača i drugih slastica. To redovito podrazumijeva nered i ostatke hrane po podu, ali uz Philipsov bežični usisavač SpeedPro Max Aqua koji istovremeno usisava i briše, Mirna nema više briga. Jednostavno, ovaj usisavač idealan je 3 u 1 uređaj, koji ima funkciju brisanja, te revolucionarno ostavlja vaše podove besprijekorno čistima jer usisavač kupi prašinu, a sustav mokrog čišćenja učinkovito briše svaki pod. Uz aqua boost sustav dovoljno je jednom pritisnuti pedalu u sustavu za pranje da biste jednostavno i brzo uklonili čak i tvrdokorne mrlje.

Uz to, ovaj je usisavač iznimno jednostavan za korištenje. Nema više muke s kablovima i utičnicama jer baterija ovog bežičnog usisavača traje oko 75 minuta što je i više nego dovoljno za usisavanje cijelog stana ili kuće. Uz LED sustav osvjetljenja ni najsitnija prljavština ne može vam promaknuti i možete biti sigurni da će vaš pod biti čist i siguran za igru. No, o njegovoj funkcionalnosti dovoljno govori činjenica da uz samo jedan pritisak gumba dobijete praktičan ručni usisavač koji možete koristiti za čišćenje kauča, fotelja, kreveta i drugih površina. Nema više saginjanja da biste dohvatili površine ispod komode ili stola jer s usisnim nastavkom 360° jednostavno manevrirate u svim smjerovima i na svim površinama.

No, kako bi usisavanje zaista bilo sigurno i u svakom trenu moguće, iznimno je važan antialergijski filter koji posjeduje Philips SpeedPro Max Aqua usisavač pa ne trebate brinuti jesu li djeca ili vaši kućni ljubimci u blizini. Jednostavno, brzo i moćno usisavanje uz istovremeno mokro čišćenje korak je do čistog i sigurnog doma.

Više informacija potražite na Philips SpeedPro Max Aqua.

Tekst i foto: promo

Tagovi: ,

Pročitajte i:

Beauty klasici kojima se uvijek vraćamo

Svaka godina i sezona donosi nam novitete u kozmetičkoj industriji od kojih nekolicina postane i…

U novom Cosmopolitanu sve što vam treba za more!

Što vam je potrebno za dugo, toplo ljeto? Badić, naočale, japanke, sunce, more i... Cosmopolitan!…

Odmor iz snova za mamu, tatu i bebu

Ne morate se mučiti tražeći najbolje ponude za obiteljska ljetovanja - portal BookNow24 će to…

Ne propustite ljetni paket National Geographica Hrvatska po posebnoj cijeni od 39 kuna!

I ovo ljeto vaš omiljeni časopis National Geographic Hrvatska donosi ljetni paket – tri ovogodišnja…