Popularne Lidlove igračke ponovno u prodaji od 18.11.

Na veselje svih mališana i njihovih roditelja, u Lidl su ponovno stigle popularne drvene igračke. Ove godine igračke su u Lidlovoj ponudi od ponedjeljka, 18. studenoga, i to po odličnim cijenama. Riječ je o edukativnim, interaktivnim, zanimljivim, izdržljivim, sigurnim igračkama koje djeca obožavaju, a kroz njih se zabavljaju i uče...

Drvene igračke posebne su zbog izvrsne kvalitete koju i dječje ruke mogu prepoznati. Izdržljive su i neumorne u svakodnevnoj dječjoj igri, a mogu se i godinama nasljeđivati. Lidl za izradu svojih igračaka koristi, među ostalim, drvo iz šuma nositelja FSC certifikata. FSC certifikat znači da se tim šumama gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. Lidlovi proizvodi imaju i TÜV certifikat jer im je sigurnost djece na prvom mjestu. Didaktičke igračke angažiraju djetetova osjetila i maštu te ih potiču na interakciju s drugima.

Iz bogate Lidlove ponude izdvajamo atraktivnu drvenu kuhinju koja će oduševiti sve mališane, tu su i razni drveni setovi za igranje, roštilj na kotačima, gusarski brod ili dvorac. Pravi hit je kuća za lutke na tri kata koja će zabaviti i najzahtjevnije klince. U ponudi su i didaktičke drvene igračke i slagalice.

Neodoljive željeznice iz Lidlove ponude pomažu djeci da kroz igru unaprjeđuju motoriku, kreativnost i prepoznavanje oblika. Idealan poklon za vaše male kreativce može biti i set za modeliranje ili plastelin. Drvena staza za kuglanje potiče spretnost u igri i koordinaciju u prostoru, a razveselit će i zabaviti svako dijete. U ponudi su i razne bojanke, lopte, 3D puzzle, lutke, trkaće staze i mnoge druge igračke.

Ovih blagdana, podijelite zabavu i radost sa svojim najmlađima kroz bezbrižnu igru!

Tekst i foto: promo

Tagovi:

Pročitajte i:

Dean Pelić

DAR ČITATELJIMA: Novi Story premijerno donosi ulomke iz nove knjige Deana Pelića

U lifetyle tjedniku Story, ovoga tjedna pročitajte odlično ljetno štivo – najzanimljivije dijelove dugo isčekivane…

Jedinstveni koncert za vikend pred vama

Josipa Lisac i Marin Ivanović Stoka, Nered, Tram 11 i Hladno Pivo u izdanju snimanom…

STORY SUMMER SALE Vruće ljeto uz vruće popuste!

Lifestyle tjednik Story od 1. do 7. 7. donosi fantastične ponude koje u suradnji s…

Story vjenčanja poručuju #Ljubav nije otkazana

Na kioscima je novi broj magazina Story vjenčanja, kojeg od sada možete čitati i u…