Ovogodišnji Elle Style Awards doveo je po prvi puta u Hrvatsku vodećeg fashion DJ-a na svijetu, Stéphanea Pompugnaca!

Najpoznatiji fashion DJ na svijetu i resident DJ renomiranog hotela Costes u Parizu po prvi put je došao u Hrvatsku kako bi uveličao Elleov 16. rođendan i dodjelu Elle Style Awards by Mastercard

Stephane Pompougnac, najpoznatiji fashion DJ na svijetu i resident DJ renomiranog hotela Costes u Parizu po prvi put je došao u Hrvatsku kako bi uveličao Elleov 16. rođendan i dodjelu Elle Style Awards by Mastercard održanu u luksuznom ambijentu zagrebačkog hotela Esplanade.

Iza ovog briljantnog umjetnika je 25 godina međunarodne karijere, sedam milijuna prodanih CD-ova i kasnijih 14 zlatnih snimki. Kompilacije Hotela Costes poznate su diljem svijeta, a lounge glazba skoro da je njegov 'izum'! Pompougnac je doajen popa što potvrđuju i njegovi DJ nastupi za Micka Jaggera i popularni remiks izvedbi kraljice popa Madonne te drugih poznatih imena. Posljednji album Bloody French kojim je Pompougnac obilježio veliki comeback 2014. godine odiše francuskim chicom, no osjeti se i utjecaj egzotičnih destinacija na kojima je nastupao od Južne Afrike do Dalekog Istoka.

Kao simbol francuske elegancije i chica surađuje s brojnim velikim modnim imenima kao što su Gucci, Bulgari i mnogi drugi te često pušta glazbu na revijama slavnih dizajnera i modnih kuća.

"Slušam različitu glazbu, ovisi o dobu dana ili što mi se događa u životu. Večeras sam puštao glazbu koja paše uz večeru, a kasnije sam se kretao više prema plesnoj glazbi. Bilo je odlično, večeras sam uživao, bilo je baš veselo. Osobno volim house glazbu, to mi paše i dok čitam novine ili na primjer časopis Elle, volim i nešto mekše kao što je lounge, no ipak najviše volim house", ispričao nam je Pompougnac koji je kroz 25 godina međunarodne karijere definirao svoju elegantnu high class verziju francuskog lounge stila, a kako to zvuči najbolje znaju naši gosti s kojima smo proveli nezaboravnu večer u hotelu Esplanade.

Tekst: V.S.
Foto: Dražen Kokorić

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Jeste li spremni ušetati u glamurozni svijet Elle Style Awards powered by H&M?

Pripremamo još jedno prestižno godišnje slavlje mode i…

Ovako slavna majka slavi rođendan svog sina

Kraljica popa Madonna ponovno se družila s bivšim…

ELLE Style Awards 2014.

Josipi Lisac dodijeljena je nagrada Elle Style Award…

Pročitajte i:

VBZ s ponosom predstavlja prvu zbirku pjesama Mirele Priselac Remi 'Masarykova'

"Masarykova" se preporučuje djevojkama i ženama koje su 'sanjale da su sretne' i trebaju podršku…

STORY LJETO i ove godine uz vas!

Posebno izdanje lifestyle tjednika Story, magazin je Story ljeto koje je u prodaji puna dva…

Panel StoryBooka i Plive: Osteoporoza – tiha epidemija

Panel na temu "Osteoporoza – tiha pandemija", u organizaciji Plive i magazina StoryBOOK, održan je…

Dean Pelić

DAR ČITATELJIMA: Novi Story premijerno donosi ulomke iz nove knjige Deana Pelića

U lifetyle tjedniku Story, ovoga tjedna pročitajte odlično ljetno štivo – najzanimljivije dijelove dugo isčekivane…