Ova nedjelja rezervirana je za Sensa dan!

Najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome – Sensa Dan - održat će se u zagrebačkom Parku Maksimir, 20. rujna, od 10 do 19 sati!

Zelene livade zagrebačkog parka Maksimir postat će oaza uzemljenja, sreće i vitalnosti, ali i rada na sebi – naime, upravo će suočavanje s promjenama, neizvjesnošću i strahom biti neke od tema Sensa dana, najvećeg festivala zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenom. Promjene su dio života, možda posljednje vrijeme više no ikad prije. Svaka promjena nosi sa sobom određenu količinu stresa. Zbog promjena se možemo osjećati preplavljeno i prestrašeno, a može nam se i dogoditi da poželimo ne ustati iz kreveta. Svatko od nas se različito nosi s promjenama.

U tim je situacijama važno sebi dati dovoljno vremena kako bismo bili spremni krenuli dalje. A da bi prvi korak protekao što lakše i kako bismo se što brže i čvršće osovili na noge, 11. Sensa dan posvetili upravo temama koje se bave suočavanjem s promjenama, neizvjesnošću i strahom.

Stručnjaci, koje je redakcija Sense ponovno za vas okupila, na svojim će vam besplatnim radionicama i predavanjima pomoći da naučite slušati sebe i razmišljati pozitivno, ostanete aktivni, dozvolite si izraziti svoje osjećaje, podignete samopouzdanje, pronađete potporu te gledate na budućnost pozitivno kako biste uvidjeli nove prilike i mogućnosti.

Garnier će sve posjetitelje 11. Sensa dana na svom štandu ljepote upoznati s Garnier BIO linijom certificirano organskih kozmetičkih proizvoda za čišćenje i njegu lica te Fructis Hair Food proizvoda.
Ovi proizvodi ne sadrže parabene, sintetičke boje i kemijske filtere a ponose se ECOCERT oznakom. Osim što su sastojci iz organske proizvodnje, sve formule su veganske, ključni sastojci potječu iz obnovljivih izvora, a većina se dobiva pravednom trgovinom, što znači pravednu novčanu naknadu za proizvođače. U proizvodnji ove linije koristi se što je moguće više recikliranog materijala ili onog koji se može reciklirati.

Tvrtka Albidus, zastupnik visokokvalitetnih proizvoda za održavanje oralne higijene renomiranih robnih marki CURAPROX i Jordan posjetiteljima će prezentirati široku paletu proizvoda za dentalnu njegu, a dr.med.dent. Mihaela Dijanić dat će okupljenima savjete kako održati zdravlje zuba i desni tijekom cijeloga života te će odgovarati na vaša pitanja. Da živjeti brzo ne treba značiti brzo i nezdravo se hraniti pokazuje tvrtka Sana čiji tim entuzijasta koji voli finu hranu i brine o zdravlju i ove godine za posjetitelje Sensa dana priprema inovativne proizvode vrhunske kvalitete.

Posjetitelji će se moći upoznati i sa brendom Vitadu, koji simbolizira uravnotežen i uspješan načina mršavljenja, a nastao je na temelju medicinskih istraživanja funkcioniranja metabolizma pri pravilnom izboru prehrane. Na Sensin festival zdravlja, vitalnosti i ljepote u Park Maksimir stižu i ljetni plodovi Malog placa, mobilne tržnice lokalne i organske hrane koja okuplja OPG-ove iz cijele Hrvatske, s naglaskom na ekološka obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva.

Pridružite se i ovog puta i budite dio velike Sensine “obitelji” u zagrebačkom parku Maksimir u nedjelju 20. rujna. od 10 do 19 sati. Uživajte u druženju, dobroj energiji i brizi o sebi!
Program se nalazi na 11. Sensa dan program.

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Pogledajte kako je bilo na jesenskom Sensa danu

Najveći festival zdravlja i vitalnosti, 11. Sensa dan,…

Kvalitetno vrijeme za obitelj: 'kapital' za sretan život

Family day na Zrinjevcu ispunio je očekivanja i…

Zagrebački anđeli

Kako djeca da budu djeca? Evo prilike koja se ne propušta!

Zelena oaza Zagreba, par Zrinjevac, sutra će od…

Bili smo na 10. Sensa danu u Maksimiru

Jubilarni, 10. Sensa dan, koji se proteklog vikenda…

Pročitajte i:

Otvorena fascinantna izložba podvodnih fotografija Plavi svijet, autora Damira Zuruba u Žutom okviru

Zavirite u podmorja Papue, Meksika, Socorro otočja te Jadranskog mora

Ana Grgić, šefica kuhinje u hotelu Esplanade

Esplanadin Le Bistro donosi selekciju novih zavodljivih okusa s potpisom chefice Ane Grgić

Novi kreativni à la carte jelovnik predstavlja niz privlačnih senzacija s naglaskom na sezonske i…

Otvoren 35. Salon mladih

U Domu hrvatskih likovnih umjetnika svečano je otvorena izložba 35. salon mladih

Hrvatski transplantacijski program pred izazovima COVID-19 pandemije

Održana je web konferencija posvećena tematici transplantacije organa u doba COVID-19 pandemije, ali i budućnosti…