Kuhar koji naizgled spaja nespojivo, odličan je opis za ovog vrhunskog chefa koji dolazi iz zagrebačkog restorana Fidel Gastro.
Kao što mu ime i sugerira, Fidel Gastro inspiraciju crpi iz južnoameričke kuhinje, no nipošto ne staje na tome. Radikalni fusion koji predstavlja čini ga prepoznatljivim, zbog toga što se glavni chef, Petar Tomašević, vodi idejom da inspiraciju traži svuda. Fusion koji Fidel Gastro nudi svojim gostima baziran je na talijanskoj kuhinji uz snažne južnoameričke i japanske utjecaje.
I sam ambient i izgled restorana iz kojeg stiže ovaj glavni kuhar, izgleda upečatljivo.
Nedjeljko Mikac Cak, akademski kipar, dizajnirao je interijer Fidela Gastra. Odluka za industrijski smjer bila je hommage povijesti samog prostora, jer je to nekada bila stara tvornica. Uvođenje elemenata od drveta dalo je restoranu topao i opuštajući izgled i atmosferu.
Ovakvo
iskustvo i estetski izričaj odlična su uvretira u senzaciju koju će Petar
A lokacija? Ona će još neko vrijeme ostati tajna.
Najveći roditeljski strah: Kako se ponašati kad se dijete izgubi u gužvi
Simptomi koji mogu pokazivati ADHD kod djece: Stručnjak objašnjava na što obratiti pažnju
Dnevno spavanje kod bebe: Kako znati da je spremna za novu rutinu i kada treba pričekati?
13 životnih vještina koje dijete treba znati od malih nogu
'Jednostavne' i 'teške' bebe: Zašto su neki mališani mirni i vole društvo, a drugi nervozni i stalno plaču