Osnažite prirodnu zaštitu kože uz Eucerin

Pravilnom higijenom zadržite mikroorganizme podalje od svoje kože

Svakodnevna i pravilna higijena ključan je korak u smanjenju broja mikroorganizama koji utječu na pojavu virusa i bakterija. Loša higijena među glavnim je "krivcima" prenošenja virusnih bolesti zato je u dijelovima godine, kada smo više izloženi, posebno važno staviti naglasak na redovitu rutinu čišćenja kože.

Da bi se smanjio štetni utjecaj mikroorganizama, potrebna su 4 koraka: redovito čišćenje kože kao osnovna mjera za prevenciju bakterijskih i virusnih infekcija, dodatna njega nakon tuširanja kako bi koža bila otpornija i manje osjetljiva te redovito pranje ruku kao najvažnija mjera sprječavanja širenja zaraznih bolesti. Također, mikroorganizmi se zadržavaju jednako na koži i kosi pa se ni vlasište ne smije zanemarivati.

Specijalizirana Eucerin® pH5 njega u svom asortimanu ima nježna sredstva za svakodnevno čišćenje kože koja podržavaju njezinu prirodnu zaštitu i pomažu joj da održi svoju zaštitnu funkciju. Određeni prirodni sastojci mogu potaknuti ponovnu aktivnost enzima i njihovu sposobnost obrane tijela.

Eucerin® pH5 sindet bez sapuna čisti ruke i štiti prirodne obrambene mehanizme kože. Sadržava neutralnu razinu pH na koži, dok kombinacija pH5 citratnog pufera i izrazito blagih surfaktanata štiti aktivnost enzima koji održavaju zaštitnu barijeru kože. Ipak, da bi ruke uslijed učestalog pranja ostale zdrave i njegovane, nužna je dodatna zaštita. Eucerin® pH5 blaga krema za ruke obnavlja prirodne obrambene mehanizme kože za dugotrajnu zaštitu i hidratiziranost.

Eucerin® pH5 losion za pranje osjetljive kože čisti posebno blago, a pH5 citratni pufer stabilizira pH vrijednost kože. Pogodan za svakodnevni tretman kože sklone alergijama tipa 1 (alergija na prašinu, grinje, pelud, kontaktna alergija), a prikladan je i za djecu od 2 godine starosti.

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Trenutno olakšanje simptoma suhe kože do 48 h uz Eucerin

Koža je jedan od naših najvažnijih organa i…

Pročitajte i:

Trenirajte kod kuće uz novi broj Men's Healtha

Poznati hrvatski treneri osmislili su 66 vježbi koje ćete moći odraditi bez utega i sprava

pretplata na elle magazin

Pretplatite se na Elle i uživajte u čitanju modnog magazina u sigurnosti svog doma!

U ovim teškim trenucima kada Hrvatsku pogađa korona kriza, a građani Zagreba suočili su se…

Stigao proljetni broj StoryGoumeta

Proljetni broj StoryGourmeta donosi pregršt inspirativnih tema, intervjua i recepata u kojima vlada nova snaga…

elle

Novi ELLE vas poziva u svoj zeleni svijet!

Ekološki osviješteni dizajneri, buntovnička generacija Z i celebi koje od red carpeta više zanima green…