Osnažite prirodnu zaštitu kože uz Eucerin

Pravilnom higijenom zadržite mikroorganizme podalje od svoje kože

Svakodnevna i pravilna higijena ključan je korak u smanjenju broja mikroorganizama koji utječu na pojavu virusa i bakterija. Loša higijena među glavnim je "krivcima" prenošenja virusnih bolesti zato je u dijelovima godine, kada smo više izloženi, posebno važno staviti naglasak na redovitu rutinu čišćenja kože.

Da bi se smanjio štetni utjecaj mikroorganizama, potrebna su 4 koraka: redovito čišćenje kože kao osnovna mjera za prevenciju bakterijskih i virusnih infekcija, dodatna njega nakon tuširanja kako bi koža bila otpornija i manje osjetljiva te redovito pranje ruku kao najvažnija mjera sprječavanja širenja zaraznih bolesti. Također, mikroorganizmi se zadržavaju jednako na koži i kosi pa se ni vlasište ne smije zanemarivati.

Specijalizirana Eucerin® pH5 njega u svom asortimanu ima nježna sredstva za svakodnevno čišćenje kože koja podržavaju njezinu prirodnu zaštitu i pomažu joj da održi svoju zaštitnu funkciju. Određeni prirodni sastojci mogu potaknuti ponovnu aktivnost enzima i njihovu sposobnost obrane tijela.

Eucerin® pH5 sindet bez sapuna čisti ruke i štiti prirodne obrambene mehanizme kože. Sadržava neutralnu razinu pH na koži, dok kombinacija pH5 citratnog pufera i izrazito blagih surfaktanata štiti aktivnost enzima koji održavaju zaštitnu barijeru kože. Ipak, da bi ruke uslijed učestalog pranja ostale zdrave i njegovane, nužna je dodatna zaštita. Eucerin® pH5 blaga krema za ruke obnavlja prirodne obrambene mehanizme kože za dugotrajnu zaštitu i hidratiziranost.

Eucerin® pH5 losion za pranje osjetljive kože čisti posebno blago, a pH5 citratni pufer stabilizira pH vrijednost kože. Pogodan za svakodnevni tretman kože sklone alergijama tipa 1 (alergija na prašinu, grinje, pelud, kontaktna alergija), a prikladan je i za djecu od 2 godine starosti.

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Eucerin proizvodi za njegu kože i higijenu ruku

Vodič za njegovanu i čistu dječju kožu: sad je ovo važnije nego ikada prije!

Djeca nesvjesno stavljaju ruke u usta, dodiruju nos…

Trenutno olakšanje simptoma suhe kože do 48 h uz Eucerin

Koža je jedan od naših najvažnijih organa i…

Pročitajte i:

National Geographic Hrvatska za kolovoz otkriva: 'Što smo naučili iz svjetskih zaraza u povijesti?'

Što smo naučili iz smrtonosnih svjetskih zaraza u povijesti doznajte u temi broja koja govori…

Ne propustite Story dizajnerski mjesec i Hippy Garden naušnice

Požurite na kioske! Cijena paketa za magazin Story i dizajnerske naušnice je samo 59,90 kn!

Beauty klasici kojima se uvijek vraćamo

Svaka godina i sezona donosi nam novitete u kozmetičkoj industriji od kojih nekolicina postane i…

U novom Cosmopolitanu sve što vam treba za more!

Što vam je potrebno za dugo, toplo ljeto? Badić, naočale, japanke, sunce, more i... Cosmopolitan!…