Odgovori na pitanja roditelja vezana uz kožu beba i djece od sada na jednom mjestu

Zašto moje dijete ima crvenilo na koži, što to znači, gdje da potražim savjet – možda kod liječnika, pedijatra ili da pitam Google?

Mame često u situaciji, kada su suočene s različitim simptomima na koži beba i djece, ne znaju što poduzeti, stoga savjete i odgovore traže na internetu. Međutim, iako se u tom trenutku internet čini kao najbrže rješenje, nije nužno uvijek i najtočnije. Takvi nestručni savjeti dodatno pogoršavaju postojeću situaciju, umjesto da ju poboljšaju. Upravo je zato La Roche-Posay, brand koji brine za kvalitetu života osjetljive kože od prvog dana života, organizirao prvi #MOMDERMCLASS događaj na kojem je uz podršku stručnjaka odgovorio na najčešća pitanja mama vezano za njegu kože beba i djeca.

Da bi odgovorili na najčešća pitanja roditelja vezana uz kožu beba i djece La Roche-Posay je pozvao pozate mame i mame blogerice, koje su iz vlastitog iskustva te iskustva svojih čitatelja i sljedbenika govorile o problemima suhe, jako suhe te atopične kože. Na njihova pitanja su odgovarali stručnjaci La Roche-Posay Adria tima, Svjetlana Arh – Brand Direktorica, Dunja Kokotović – Product Manager i dermatolog te Prim. dr. sc. Nives Pustišek, dermatolog i venerolog, subspecijalist dječje dermatologije s Klinike za dječje bolesti Zagreb. Gošće prvog La Roche-Posay #MOMDERMCLASSA bile su Tamara Loos, Nevena Rendeli, Mirna Medaković te brojne mame blogerice Sonja Švajhler (@littlemisstwiggyblog, @supermame.hr), Petra Ninčević (@ lipstick_mom_petra), Ana Marija Milković (@annmodernmum), Tena Letica (@tiny_tomboys), Cvijeta Sušnik Akmadžić (@cvijetas), Monika Trzun (@Mommylittleadventure), Lea Biljman Lipar (@babyfashion_by_babyliam), Margarita Tomić (@margot_margarita), Josipa Bjelobrk (@josipa.bjelobrk), Ines Šitum (@more_less_ines), Danijela Šola Kušec (@daniella.ods) te Ana Zibar (@zenskisvijet).

 

Ugodno edukativno druženje bilo je otvoreno i za širu javnost putem FB live platforme na stranicama La Roche-Posay Hrvatska na kojima su i ostali roditelji imali mogućnost pratiti i postaviti pitanja te dobiti stručne odgovore na najčešće postavljena pitanja koja su mame-blogerice prikupile putem svojih kanala.

 

 

S obzirom na to da je za zdravlje kože bitno odabrati proizvode koji su sigurni za korištenje na osjetljivoj koži beba i djece predstavljena je i linija Lipikar AP+ koja sa širokom paletom proizvoda odgovara različitim potrebama kože za pranje i njegu. Novost u liniji je rutina njege Lipikar AP+, koja od sada ima i klinički dokazanu toleranciju za kožu beba od prvog dana života.

 

 

 

Snimka live prijenosa s dermatologom i mamama blogericama

 

 

Tekst, foto, video: La Roche-Posay

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

njega bebine kože

7 promjena na bebinoj koži na koje treba obratiti pažnju

Privremene promjene na koži bebe, poput pelenskog osipa,…

Atopijski dermatitis: noćna mora za roditelje koja ometa zdravo djetinjstvo

Osigurajte bezbrižniji i dulji san djeci s atopijskim…

I bebe od sada imaju svog pouzdanog zaštitnika od atopijskog dermatitisa

Kliničkom je studijom uspješno dokazana tolerancija proizvoda Lipikar…

Podijelite plavi balon

Kožu sklonu atopiji karakterizira neprekidan osjećaj svrbeža, iritacije…

Pročitajte i:

Ne propustite ljetni paket National Geographica Hrvatska po posebnoj cijeni od 39 kuna!

I ovo ljeto vaš omiljeni časopis National Geographic Hrvatska donosi ljetni paket – tri ovogodišnja…

Elle & Borboleta: potražite ekskluzivan ljetni paket s Borboleta narukvicom

Ne propustite ekskluzivan ljetni paket časopisa Elle s narukvicom by Borboleta koji je upravo stigao…

Ovo je realan život i ovo su #pričeiznutra!

Kampanja koja nudi drugačiji pogled na svijet žena!

Raskošniji lifestyle sadržaji na portalu Story.hr

Od danas je Story.hr bogatiji u svom sadržaju koji donosi proširenu lepezu tema koje će…