Novost u ponudi A1: Svijet kako ga vide mame

Često se zapitamo kako izgleda svijet kroz dječje oči. A razmišljamo li kako izgleda svijet kroz oči jedne mame? Za novopečene mame, vrijeme, prostor i svi ostali pojmovi gube svoje staro značenje i dobivaju neko novo… Zbog toga su u A1 Hrvatska pripremili posebnu promociju za sve nove mame, kako bi im prvi dani majčinstva prošli što jednostavnije i kako bi bezbrižno bili povezani s onima koje vole na najboljoj mreži.


Svim novim mamama koje su to postale ili će postati ove godine darujemo neograničeni internet i do 500 kn popusta na mobitel uz Mobilnu M ili L tarifu. Mame do 500 kuna popusta mogu ostvariti i na jedan od najatraktivnijih uređaja u ponudi Huawei Nova 5T 128GB. Riječ je telefonu koji neće razočarati fotografijama i videom koje snima što je većini mama i najvažnija odlika mobilnog uređaja.

Huawei NOVA 5T 128 GB

Promotivna ponuda dostupna je svim mamama koje su to postale u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine, a pogodnosti se mogu iskoristiti isključivo na A1 virtualnom shopu ili na web stranici www.a1.hr. Ponuda vrijedi za samo jednu pretplatničku liniju te je moguće kupiti samo jedan uređaj uz primjenu popusta.

Briga o povezanosti korisnika uvijek je bila u fokusu poslovanja A1 Hrvatske, a u novim okolnosti u kojima svi živimo važnija je no ikada. Kako nove mame konzumiraju brojne online sadržaje, osobito edukativne videe i blogove, neograničen internet i novi uređaj pomoći će im da pronađu odgovor na mnoga pitanja iz svijeta majčinstva.

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

Plan za lakši povratak u back to school rutinu

Nakon duge pauze od škole, sada su nam se opet odjednom sručile sve obveze. Kako…

#familyday2020

Kako nam je bilo na najboljoj obiteljskoj zabavi u gradu?

Zagrebačka "špica" bila je u znaku Family Daya. Donosimo vam najveseliju razglednicu iz zelene oaze…

Kvalitetno vrijeme za obitelj: 'kapital' za sretan život

Family day na Zrinjevcu ispunio je očekivanja i građana i organizatora: svi smo se odlično…

#familyday2020

Zagrebačka subotnja špica protekla u znaku Family Daya

Bilo je to definitivno najveselije obiteljsko druženje u gradu! Pjesma i smijeh čitavo su subotnje…