Novost u ponudi A1: Svijet kako ga vide mame

Često se zapitamo kako izgleda svijet kroz dječje oči. A razmišljamo li kako izgleda svijet kroz oči jedne mame? Za novopečene mame, vrijeme, prostor i svi ostali pojmovi gube svoje staro značenje i dobivaju neko novo… Zbog toga su u A1 Hrvatska pripremili posebnu promociju za sve nove mame, kako bi im prvi dani majčinstva prošli što jednostavnije i kako bi bezbrižno bili povezani s onima koje vole na najboljoj mreži.


Svim novim mamama koje su to postale ili će postati ove godine darujemo neograničeni internet i do 500 kn popusta na mobitel uz Mobilnu M ili L tarifu. Mame do 500 kuna popusta mogu ostvariti i na jedan od najatraktivnijih uređaja u ponudi Huawei Nova 5T 128GB. Riječ je telefonu koji neće razočarati fotografijama i videom koje snima što je većini mama i najvažnija odlika mobilnog uređaja.

Huawei NOVA 5T 128 GB

Promotivna ponuda dostupna je svim mamama koje su to postale u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine, a pogodnosti se mogu iskoristiti isključivo na A1 virtualnom shopu ili na web stranici www.a1.hr. Ponuda vrijedi za samo jednu pretplatničku liniju te je moguće kupiti samo jedan uređaj uz primjenu popusta.

Briga o povezanosti korisnika uvijek je bila u fokusu poslovanja A1 Hrvatske, a u novim okolnosti u kojima svi živimo važnija je no ikada. Kako nove mame konzumiraju brojne online sadržaje, osobito edukativne videe i blogove, neograničen internet i novi uređaj pomoći će im da pronađu odgovor na mnoga pitanja iz svijeta majčinstva.

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

10 razloga da kupite srpanjsko izdanje magazina Elle!

Srpanjski Elle je upravo stigao na kioske i "miriše“ na ljeto. Otkrijte koji će modni…

Bili smo na 10. Sensa danu u Maksimiru

Jubilarni, 10. Sensa dan, koji se proteklog vikenda održao u Maksimiru, imao je i humanitarni…

Domaća glumica ima rješenje za ljetno osvježenje: obožavat ćete njezin brzinski sladoled

Hrvatska glumica Anita Matić Delić, osim profesionalnim umijećem, posljednje vrijeme oduševljava javnost i onim kulinarskim.…

Upoznajte kreatoricu prvog hrvatskog Muzeja čokolade! 'Nikad nismo ni pomislili odustati, čak ni kad sam treći puta zatrudnjela!'

Ova poslovna žena i majka troje djece ispričala nam je sve o realizaciji najslađeg projekta…