Novi broj časopisa Lijepa&aktivna na kioscima!

Zimsko izdanje časopisa Lijepa&aktivna poklanja svim čitateljicama dar po izboru – silikonske torbice u veselim bojama, praktične gumice za kosu, osvježavajuće Himalaya sapune… U novom izdanju dvomjesečnika Lijepa&aktivna upoznajte strašne žene, pripremite se s nama za sezonu skijanja i otkrijte SOS rješenja za beauty nezgode…

Naslovnicu novog izdanja časopisa Lijepa&aktivna krasi voditeljica Ana Radišić koja predstavlja upravo ono čemu stremi čitateljica Lijepe i aktivne - nesutrašiva je, pozitivna, brine o svome tijelu, obrazuje se… "Sport je sastavni dio mog života, smatram ga nužnim za zdravlje tijela, glave, ali i duha" poručuje Ana Radišić. Ova Riječanka, koja zadnjih godina živi u glavnom gradu, ozbiljno trči već dvije godine. U svojoj relativno kratkoj trkačkoj karijeri "riješila" je nekoliko polumaratona i kraćih dionica, a u travnju iduće godine priprema se za svoju prvu maratonsku utrku u glavnom gradu Slovačke – Bratislavi. "Unutarnje zadovoljstvo, osmijeh, sreća, rast, razvoj, pomicanje granica te zdrava okolina i zdravlje, mentalno i fizičko, samo su neki od razloga zbog kojih trčim", rekla je Ana u razgovoru za L&A te dodala kako odustajanje nikad nije opcija, baš kao ni izgovori.

slika-zaslona-2016-12-21-u-12-58-09

Nova formula blagdanske prehrane: tanjur pun, a kile ne idu gore. Evo kako! Odoljeti gastro ponudi za vrijeme blagdana gotovo je nemoguće. Razne delicije mame vas da ih isprobate, ali kasnije - kada stanete na vagu - požalite što niste imali više samokontrole? U tome će vam pomoći nutricionistica Petra Pažanin, koja otkriva kako dobro jesti, a zadržati vitku liniju. Tu su i priče dviju sportašica koje itekako uživaju u hrani (pogotovo za vrijeme blagdana), ali i disciplinom kojoj ih uči sport znaju kada i u kojim situacijama reći "dosta!"

slika-zaslona-2016-12-21-u-12-57-25

Vratite se u formu! Bilo da ste zanemarili teretanu zbog brojnih obaveza, putovanja ili nečega trećeg, povratak se može činiti zastrašujući. No, nema straha! Uz naš plan za povratak u formu, vratit ćete se u tren oka! Otkrijte kako u novom broju časopisa Lijepa&aktivna!

Uz zimsko izdanje Lijepe&aktivne postanite stručnjak za pripremu hrane, otkrijte pametne poteze za snažno tijelo (uz ne-puno vježbanja), pripremite se za slatke blagdane - doznajte koje su to dobre, zdrave zamjene za najpoželjnije svečane slastice. Potražite novi broj na svim kioscima i pronađite dar za sebe – silikonske torbice u veselim bojama, praktične gumice za kosu, osvježavajuće Himalaya sapune…

slika-zaslona-2016-12-21-u-12-55-37

Tekst i foto: promo

Pročitajte i:

VBZ s ponosom predstavlja prvu zbirku pjesama Mirele Priselac Remi 'Masarykova'

"Masarykova" se preporučuje djevojkama i ženama koje su 'sanjale da su sretne' i trebaju podršku…

STORY LJETO i ove godine uz vas!

Posebno izdanje lifestyle tjednika Story, magazin je Story ljeto koje je u prodaji puna dva…

Panel StoryBooka i Plive: Osteoporoza – tiha epidemija

Panel na temu "Osteoporoza – tiha pandemija", u organizaciji Plive i magazina StoryBOOK, održan je…

Dean Pelić

DAR ČITATELJIMA: Novi Story premijerno donosi ulomke iz nove knjige Deana Pelića

U lifetyle tjedniku Story, ovoga tjedna pročitajte odlično ljetno štivo – najzanimljivije dijelove dugo isčekivane…