Novi asortiman popularnih igračaka u Lidlu od 26. studenog

Blagdanskoj čaroliji darivanja najviše se vesele oni najmlađi. Na radost mališana i njihovih roditelja, u Lidlovoj će ponudi od četvrtka, 26.11., pa do isteka zaliha, biti novi asortiman popularnih i omiljenih igračaka. Zanimljive i edukativne igračke razveselit će sve mališane i omogućiti im da na zabavan način uče i rastu uz pozitivne utjecaje.

Iz bogate i raznovrsne kolekcije izdvajamo samostojeću ploču za igranje i učenje koja uključuje dodatke za slikanje, pisanje i računanje, igraću konzolu s LCD zaslonom koja sadrži 150 igrica, drvenu kuću za lutke s velikim površinama za igru, trkaću stazu koja uključuje 2 autića i 2 upravljača s kontrolom brzine, parkiralište s 2 autića, tornjem s dizalom i funkcionalnim liftom za vozila te mini helikopter i kvadrikopter s daljinskim upravljačem i integriranim LED osvjetljenjem. U Lidlovu asortimanu igračaka bit će i brojne edukativne igre, knjige, lutke i figure koje unaprjeđuju kreativnost i koncentraciju te potiču motoriku i logičko razmišljanje.

Ovih blagdana, iskoristite vrijeme za zabavu i igru s djecom - poklonite im ono najljepše - ono što će im otvoriti koja god vrata zažele. Ono zbog čega će postati što god im je u srcu. Poklonite im maštu.

Tagovi: ,

Pročitajte i:

naslovna

Suha koža? Ne, hvala…

Zima je posebno teška za one s prirodno suhom kožom. Vremenski uvjeti vani u kombinaciji…

djeca na radinici

Besplatne preventivno-socijalizacijske radionice: Zajedno učimo kako da budemo bolji prema sebi i drugima!

Društveni centar Borovje ponovno otvara upise za grupe djece od 7 -11 godina u kojima…

vizual elle

Potražite na kioscima novi Elle i otkrijte sve o proljetnim trendovima!

Novi broj magazina Elle donosi vam pregršt proljetnih poslastica: veliki trend report za predstojeću sezonu,…

Lactourea

Svjetski stručnjak za ureu & suhu kložu

Koža je vrlo osjetljiva i konstantno izložena vanjskim faktorima koji je isušuju i oštećuju. Suha…