Lady Gaga

Lady Gaga ima novi duet, ukusniji od svih do sada!

Inspirirana hit albumom iz 2020., Chromatica, nova suradnja OREA i svjetske mega zvijezde i filantropkinje Lady Gage stigla je 25. siječnja u hrvatske dućane

Klasična plava ambalaža OREO Original keksa od 176 g dobila je Gaga "makeover", a dizajn inspiriran albumom Chromatica mijenja boju ambalaže u jarku ružičastu koja donosi uzbudljivo digitalno iskustvo koje tek trebate otkriti te mogućnost osvajanja fantastičnih glazbenih nagrada.

Kupci mogu skenirati QR kȏd na ograničenim pakiranjima i uživati u ekskluzivnim digitalnim sadržajima. Od 1. do 28. ožujka obožavatelji mogu sa svakim OREO pakiranjem i brojem računa kao dokazom kupnje Oreo proizvoda sudjelovati u nagradnoj igri za mogućnost osvajanja zanimljivih nagrada. Više informacija potražite na www.singwithoreo.com .

"Ova suradnja inspirirana je Chromatica svijetom, gdje dobrota prevladava nad svime," rekla je Lady Gaga.oreo i gagaKupci mogu na posebnim ograničenim pakiranjima skenirati QR kȏd za pristup OREOgramima s Lady Gagom i njezinim motivirajućim porukama koje mogu podijeliti s prijateljima, obitelji, kolegama i svim voljenim osobama.

OREO će također organizirati jedinstveno natjecanje u kojem će ljubitelji OREO keksa moći podijeliti svoju najbolju obradu kritički hvaljenog glazbenog singla ‘Stupid Love’. Najbolje ćemo snimke urediti i stvoriti virtualni glazbeni spot ‘DUETA’ s Lady Gagom!

‘Obožavatelji proizvoda OREO i Lady Gage sada konačno mogu kupiti proizvode iz ove suradnje. Možete sudjelovati na mnoge načine, ne samo kupnjom naših ukusnih keksa, već i dijeljenjem poruka dobrote za mogućnost osvajanja glazbenih nagrada i priliku da se vaša obrada pjesme ‘Stupid Love’ pretvori u virtualni glazbeni duet s Lady Gagom. Nadamo se da će ova suradnja unijeti malo zabave u živote naših obožavatelja ove godine’, rekla je
predstavnica tvrtke Mondelez, Irena Smiljanić.Ograničeno izdanje pakiranja dostupno je u kutiji veličine od 176 g.

Tekst: Promo
Foto: Profimedia

Tagovi: , , ,

Pročitajte i:

Biljkoborci

Postanite član/pretplatnik National Geographic Hrvatska!

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i darovat ćemo vam posebno, ekskluzivno brendirano izdanje vrtlarskog…

StoryShoppingFest

Shopping groznica u Hrvatskoj ovog tjedna!

NE PROPUSTITE! Fantastična kupnja s popustima do 40% uz časopis Story očekuje vas ovog tjedna,…

sanytol rublje

Rješenje protiv neugodnog mirisa: Sanytol za zaštitu i dezinfekciju vašeg rublja!

Bakterije i gljivice na rublju izvor su neugodnih mirisa i mogu prenositi bolesti ili uzrokovati…

NGM

Ne propustite travanjski broj National Geographica Hrvatska!

Potražite novi broj svoga omiljenog popularnoznanstvenog magazina na svim kioscima od 10. travnja!