Neka prvi dan škole bude bezbrižan dan za pamćenje uz dm

Kako bi i ova školska godina, usprkos trenutnoj situaciji, započela u što pozitivnijem duhu, dm će sve učenike prva četiri razreda osnovne škole razveseliti poklon-paketom

Prvi dan škole za naše najmlađe dan je kada će ponovno vidjeti svoje prijatelje i kada im se, uz vrata škole, otvaraju i vrata u svijet znanja i novih poznanstava. Ponovni susret s prijateljima i povratak u školu ove godine obilježen je dodatnom neizvjesnošću koja, na žalost, za naše klince nema nikakve veze s tim koliko će se ekipi svidjeti nova frizura ili nova školska torba.

Kako bi i ova školska godina, usprkos trenutnoj situaciji, započela u što pozitivnijem duhu, dm će sve učenike prva četiri razreda osnovne škole razveseliti poklon-paketom. Svi školarci koji s članom uže ili šire obitelji na prvi dan škole posjete prodavaonicu dm-a, na poklon će dobiti dm ruksak pun proizvoda koji će im dobro doći u školi. U poklon-paketu školarce čeka raspored sati, voda, Mivolis bomboni, Violeta dječje maramice, dječja maska za lice, Asepsoleta proizvod za dezinfekciju ruku, četkica i Colgate pasta za zube, vrećica osvježavajućeg napitka Bolero te proizvod brenda Biobaza Kids.

Za roditelje čiji mališani tek kreću u svijet obrazovanja i školskih klupa, prvi dan škole uvijek je posebno veselje i izazov. Upravo zato, dm je svim djelatnicama i djelatnicima čija djeca kreću u prvi razred osnovne škole i ove godine darovao slobodan plaćeni dan kako bi se u potpunosti posvetili novopečenim školarcima.

Svim školarcima i njihovim roditeljima, dm želi što bezbrižniju školsku godinu punu kreativnosti i uzbudljivih novih saznanja.

Tekst i fotografije: promo

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Odgođena akcija dm Zeleni korak

Rekordni odaziv! Na devetu po redu eko akciju…

dm poziva osnovne škole da se uključe u 9. akciju dm Zeleni korak

U dm-ovoj akciji prikupljanja starog papira za recikliranje…

Pročitajte i:

Otkrivamo chefovsku zvijezdu na jesenskoj tajnoj večeri magazina StoryGourmet

Kuhar koji naizgled spaja nespojivo, odličan je opis za ovog vrhunskog chefa koji dolazi iz…

Ova nedjelja rezervirana je za Sensa dan!

Najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome – Sensa Dan - održat će se…

Jeste li spremni na putovanje? Uživat će i djeca!

Svake nedjelje ide se na jedno gastro putovanje; ove je u planu Bosna i Hercegovina.…

Srce na tanjuru, ugostiteljstvo na respiratoru

Novi broj StoryGourmeta je u prodaji!