Ne propustite ljetni paket National Geographica Hrvatska po posebnoj cijeni od 39 kuna!

I ovo ljeto vaš omiljeni časopis National Geographic Hrvatska donosi ljetni paket – tri ovogodišnja izdanja za samo 39 kuna!

Pronađite zanimljive priče u ljetnom paketu koji sadrži tri izdanja, od siječnja do svibnja ove godine, koje obrađuje hrvatsko izdanje National Geographica.

Siječanjsko izdanje donosi glavnu temu o boli te istraživanju znanstvenika kako ga učinkovito liječiti, a možete doznati i sve o krupnookim vretencima, žabama Kostarike, penjačkim stijenama u Tasmaniji, održivom razvoju i smanjenju nejednakosti.   

U broju za veljaču National Geographic Hrvatska donosi veliku reportažu o Keltima, narodu kojeg više nema, a nastanjivao je gotovo cijelu Europu te ostavio trag u kulturi i povijesti Starog kontinenta. Uz naslovnu reportažu tu je i priča o Clotildi, posljednjem brodu s robljem za Sjedinjene Američke Države, kao i tema o tome kako suvremena kultura i modna industrija redefiniraju pojam ljepote. Broj za veljaču donosi i reportažu o začinu kardamomu, temi o tarotu, neobičnim fotografijama cvijeća, kao i brojnim drugim zanimljivim člancima u žutom okviru.                 

Naslovna tema broja za ožujak govori o cirkularnoj ekonomiji, kako smeće mora nestati te kako ga pretvoriti u nove proizvode. Reportaža o pčelama nastala je promatranjem pčela medarica u divljini u njihovu prirodnom okruženju. Kultura ili mučenje, to je pitanje koje se nameće zbog tretmana japanskih makakija u cirkusima, a doznajte i kakva je budućnost otetih nigerijskih učenica.  

Travanjski broj National Geographica posvećen je Danu planeta Zemlje, a prvi put u povijesti magazin ima dvije naslovnice – s jedne strane je pesimističan pogled na budućnost, a s druge optimističan. Sami odlučite što nas doista čeka 2070. godine, kada će se obilježiti 100 godina Dana planeta Zemlje. Izniman broj koji vrijedi pročitati!

U svibanjskom broju pročitajte kako kukci nestaju zabrinjavajućom brzinom, a bez njih nema ni života na Zemlji. Uz to pročitajte i veliku reportažu o autizmu, kako odrasti s tom bolešću i kako je rano uočiti. Tu je i tema o privatno-državnim parkovima u Južnoj Americi, o talijanskim tradicionalnim stočarskim stazama te o neizbježnom koronavirusu.

Potražite National Geographic Hrvatska ljetni paket na svim kioscima, odaberite tri ovogodišnja izdanja te se inspirirajte  brojnim zanimljivim temama i uštedite 57 kuna.  

Tagovi:

Vezano uz temu

Ne propustite srpanjski broj National Geographica Hrvatska!

Krov svijeta, najviša planina na Zemlji, krije mnoge…

200. broj na kioscima! Uz pretplatu na National Geographic Hrvatska dobivate i dar

Požurite po svoj primjerak obljetničkog broja. a ako…

Nominirajte najbolje za ljepšu budućnost

National Geographic Hrvatska i tvrtka Adria Media Zagreb,…

National geografic

2070? Prvi put u povijesti National Geographic Hrvatska donosi dvije naslovnice !

Razmišljate li o godini, posadite sjeme; razmišljate li…

Pročitajte i:

Elle & Borboleta: potražite ekskluzivan ljetni paket s Borboleta narukvicom

Ne propustite ekskluzivan ljetni paket časopisa Elle s narukvicom by Borboleta koji je upravo stigao…

Ovo je realan život i ovo su #pričeiznutra!

Kampanja koja nudi drugačiji pogled na svijet žena!

Raskošniji lifestyle sadržaji na portalu Story.hr

Od danas je Story.hr bogatiji u svom sadržaju koji donosi proširenu lepezu tema koje će…

VBZ s ponosom predstavlja prvu zbirku pjesama Mirele Priselac Remi 'Masarykova'

"Masarykova" se preporučuje djevojkama i ženama koje su 'sanjale da su sretne' i trebaju podršku…