MultiPlusCard Dječji klub

MultiPlusCard Dječji klub je vjeran partner u najbitnijim godinama odrastanja Vaših mališana, a namijenjen je roditeljima s djecom do šest godina starosti

MultiPlusCard Dječji klub je vjeran partner u najbitnijim godinama odrastanja Vaših mališana, a namijenjen je roditeljima s djecom do šest godina starosti

Odrastanje je obiteljsko zbivanje, a naša je privilegija biti dio tog čarobnog dijela života u kojem su pravilna prehrana, njega i zaštita izrazito važne, jer stvaraju čvrste temelje za budućnost.

Za sretno odrastanje djeteta najzaslužniji su roditelji čije povjerenje se dodatno nagrađuje prilikom učlanjenja u MultiPlusCard Dječji klub.

MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard programa te kako biste postali članom MultiPlusCard Dječjeg kluba potrebno je prethodno učlaniti se u MultiPlusCard program.

MultiPlusCard korisnici nakon učlanjenja u Dječji klub, na svoju kućnu adresu dobivaju kupon kojim u jednoj od brojnih Konzum prodavaonica mogu sami odabrati Bebe pelene i veličinu koja najbolje odgovara njihovoj bebi. MultiPlusCard mališani i njihovi roditelji kupnjom u Konzum prodavaonicama na takav način dobivaju samo najbolje i najpovoljnije.

Već u prvim godinama života bebe, kad su ljubav, pažnja i njega iznimno važni, MultiPlusCard zajedno sa svojim partnerima kroz Dječji klub želi Vama i Vašem djetetu ponuditi samo najbolje. Kao članovi Dječjeg kluba ostvarujete pravo na niz drugih pogodnosti do navršene 6. godine Vaših mališana!

Uštedite svoje vrijeme i novac jer više puta godišnje na kućnu adresu članova MultiPlusCard Dječjeg kluba stiže knjižica pogodnosti sa brojnim kuponima sa popustima na odabrane artikle iz dječjeg asortimana.

Okupili smo i tim stručnjaka kako bi svojim korisnim savjetima obogatili znanje o razvoju i odgoju djeteta. Na kućnu adresu članova MultiPlusCard Dječjeg kluba šaljemo edukativne brošure s korisnim informacijama iz područja pedijatrije, nutricionizma i psihologije, a koje su tematski prilagođene različitim dobnim skupinama djece.

Rođendanska čestitka i poklon za prvi rođendan djeteta samo je jedno u nizu iznenađenja koje pripremamo u MultiPlusCard Dječjem klubu!

Želimo Vam puno sreće, uspjeha i radosnih trenutaka s Vašom bebom!


Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

unuka s bakom i djedom u kuhinji

Novo istraživanje dokazalo: za pretilost djece krivi su bake i djedovi!

Bez obzira na različite kulture, bake i djedovi…

djeca, mobiteli i socijalne vještine

Mit ili istina? Štete li mobiteli i tableti razvoju socijalnih vještina u djece?

Znanstvenici su uspoređivali vještine današnje djece s društvenim…

Pomozite djetetu da izrazi osjećaje

Treba li i u kojoj mjeri ignorirati djetetove…

Pročitajte i:

Ne propustite ljetni paket National Geographica Hrvatska po posebnoj cijeni od 39 kuna!

I ovo ljeto vaš omiljeni časopis National Geographic Hrvatska donosi ljetni paket – tri ovogodišnja…

Elle & Borboleta: potražite ekskluzivan ljetni paket s Borboleta narukvicom

Ne propustite ekskluzivan ljetni paket časopisa Elle s narukvicom by Borboleta koji je upravo stigao…

Ovo je realan život i ovo su #pričeiznutra!

Kampanja koja nudi drugačiji pogled na svijet žena!

Raskošniji lifestyle sadržaji na portalu Story.hr

Od danas je Story.hr bogatiji u svom sadržaju koji donosi proširenu lepezu tema koje će…