i say: jedinstveni medicinski proizvodi za zaštitu cijelog organizma

Martifarm predstavlja jedinstvenu liniju medicinskih proizvoda i say: za liječenje i prevenciju svakodnevnih, jednostavnih bolesti bez dodatnog opterećenja organizma

i say: su medicinski proizvodi jedinstveni na tržištu iza kojih stoji veliki broj kliničkih studija i istraživanja te imaju pravo na medicinske tvrdnje, za razliku od dodataka prehrani. Klinčkim studijama dokazano je i potvrđeno da su i say: proizvodi djelotvorni upravo tamo gdje su potrebni kako bi potakli prirodne procese iscjeljivanja vašeg tijela.

Naše tijelo je naša najveća vrijednost, trebamo ga njegovati i čuvati. Uz i say: proizvode možete liječiti i sprječavati svakodnevne jednostavne bolesti bez da dodatno opterećujete svoje tijelo.

i say: linija sastoji se od proizvoda namijenjenih za liječenje i prevenciju: infekcija urinarnog trakta, vaginalnih infekcija te osjećaja nadutosti.

Prednost i say: proizvoda za vaginalne infekcije i infekcije mokraćnog sustava je što su to jedini medicinski proizvodi na hrvatskom tržištu koji sadrže ekstrakt cijelog ploda brusnice dok su ostalo dodaci prehrani.

I SAY_INFEKCIJE MOKRAĆNOG SUSTAVA

i say: INFEKCIJE MOKRAĆNOG SUSTAVA

i say: Infekcija mokraćnog sustava (IMS) je medicinski proizvod za liječenje i prevenciju infekcija mokraćnog sustava. To je prvi medicinski proizvod koji sadrži kompleks Cranberry- Active™, patentirani ekstrakt ploda cijele brusnice prirodnog porijekla koji dokazano sprječava pričvršćivanje bakterija E. coli na sluznicu mokraćnog sustava. Učinkovit je, bez nuspojava, ne opterećuje organizam te posjeduje klinički dokazano djelovanje već nakon četiri dana terapije.

crop1

i say: VAGINALNE INFEKCIJE

Vaginalne tablete i say: Vaginalne infekcije medicinski su proizvod za liječenje i prevenciju vaginalnih infekcija i popratnih nelagoda. Sadrži aktivni sastojak, kompleks Cranberry-Active™, patentirani ekstrakt ploda cijele brusnice te hijaluronsku kiselinu. Vaginalne tablete imaju brzo, klinički dokazano djelovanje već nakon prvog dana terapije. Djeluju tamo gdje problem nastaje, na vaginalne infekcije uzrokovane bakterijama i/ili gljivicama, uklanjaju nelagodu i sprječavaju ponavljanje infekcija te nemaju nuspojave zbog čega se mogu koristiti i kao prevencija tokom cijele godine!

I SAY KAPSULE PROTIV NADUTOSTI

i say: KAPSULE PROTIV NADUTOSTI

i say: Kapsule protiv nadutosti omogućavaju brzo olakšanje od osjećaja nadutosti i nakupljanja plinova u crijevima. Nadutost je česta nelagoda od koje pati svaka peta osoba, može biti posljedica različitih uzroka, a onaj najčešći je nakupljanje intestinalnih plinova u crijevu. i say: kapsule protiv nadutosti djeluju brzo i bez nuspojava. Sadrže simetikon i ulje paprene metvice koje pomaže probavi i popravlja neugodan okus u ustima.

I say: proizvode možete nabaviti u svim boljim ljekarnama.

Više informacija doznajte na:
www.enterosgel.hr
www.isaymedical.com/hr

Tekst i foto: promo

 

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Impetigo - bakterijska infekcija koja svako ljeto puni ambulante. Izbjegnite ju!

Ovu infekciju nazivaju još i "slatke kraste", uzrokuje…

Kućni test za određivanje uzročnika infekcije

Antibiotici su vrlo učinkovita vrsta lijeka. Međutim, oni…

Bruno Šimleša obrijao glavu u znak podrške oboljelima od raka dojke

U Hrvatskoj godišnje od raka dojke oboli gotovo…

Pročitajte i:

Otkrivamo chefovsku zvijezdu na jesenskoj tajnoj večeri magazina StoryGourmet

Kuhar koji naizgled spaja nespojivo, odličan je opis za ovog vrhunskog chefa koji dolazi iz…

Ova nedjelja rezervirana je za Sensa dan!

Najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome – Sensa Dan - održat će se…

Jeste li spremni na putovanje? Uživat će i djeca!

Svake nedjelje ide se na jedno gastro putovanje; ove je u planu Bosna i Hercegovina.…

Srce na tanjuru, ugostiteljstvo na respiratoru

Novi broj StoryGourmeta je u prodaji!