Marko Tolja u kampanji za Fidelio odijela

Na Sajmu vjenčanja u Opatiji 23. i 24. studenoga u dvorani Marino Cvetković predstavit će se niché brend odjeće Fidelio koju nosi i poznata glazbena zvijezda Marko Tolja.

Odijelo ne čini čovjeka, ali stvara prvi dojam koji je često presudan. Zbog toga je nastao Fidelio, niché brendo odjeće po mjeri čije ime je inspirirano latinskom riječju fides, što znači vjera, povjerenje, vjerodostojnost, a upravo je to ono što Fidelio brend pruža svojim klijentima i odražava kroz svoje kreacije. Fidelio odijela ručno se izrađuju i šivaju, a klijenti mogu birati između više od 3000 materijala renomiranih talijanskih proizvođača tkanina za odijela, kao što su Carnet, Tallia di Delfino, Loro Piana,, Vitale Barberis, Drago te Dormeuil.

Sajam Vjencanja 2019 Opatija

 

Sajam Vjencanja 2019 Opatija

Prepoznatljiv po jedinstvenim odijelima po mjeri, Fidelio, osim odijela, nudi i mogućnost kreiranja cjelokupnog stila na jednom mjestu, uz košulje te cipele po mjeri, kao i modne dodatke koji će savršeno upotpuniti stil, a potpuna personalizacija stila moguća je odabirom specifične podstave, boje konca, dugmadi, uvezivanjem monograma i još mnoštvom krojačkih detalja.

Personalizirani pristup i savjetovanje klijenta, ručni rad i kvaliteta izrade te vrhunski talijanski materijali ono su što Fidelio čini idealnim odabirom kada želite zablistati u najboljem izdanju, a vjenčanje je neupitno jedna od prigoda u kojima ne smijete pristati na kompromise.

Sajam Vjencanja 2019 Opatija

Tekst: press
Foto: Ivor Mažar

Pročitajte i:

VBZ s ponosom predstavlja prvu zbirku pjesama Mirele Priselac Remi 'Masarykova'

"Masarykova" se preporučuje djevojkama i ženama koje su 'sanjale da su sretne' i trebaju podršku…

STORY LJETO i ove godine uz vas!

Posebno izdanje lifestyle tjednika Story, magazin je Story ljeto koje je u prodaji puna dva…

Panel StoryBooka i Plive: Osteoporoza – tiha epidemija

Panel na temu "Osteoporoza – tiha pandemija", u organizaciji Plive i magazina StoryBOOK, održan je…

Dean Pelić

DAR ČITATELJIMA: Novi Story premijerno donosi ulomke iz nove knjige Deana Pelića

U lifetyle tjedniku Story, ovoga tjedna pročitajte odlično ljetno štivo – najzanimljivije dijelove dugo isčekivane…