Mame u Hrvatskoj sve opreznije: Za svoju bebu biram samo organsko!

Organizam djeteta daleko je od potpuno razvijenog i iznimno je osjetljiv na industrijske kemikalije, pesticide i ostale štetne sastojke koji se mogu pronaći u hrani. Zato su mame sve informiranije i pažljivije u odabiru proizvoda za svoje bebe. Sigurnost možemo pronaći u strogim standardima proizvodnje i certifikatima koji potvrđuju čistoću i kvalitetu hrane. Upravo zato biramo Holle.

Tijelo djeteta je u razvoju i osjetljivije je od tijela odrasla čovjeka, a sve je više dokaza koji pokazuju da čak i "niske" doze izloženosti pesticidima mogu imati nepovratne posljedice po zdravlje. U razvijenim su zemljama djeca pesticidima izložena najviše putem hrane i stoga je potrebno posebno obratiti pozornost na sastojke kojima hranimo svoje najdraže. Djeci, a posebno bebama potrebna je hrana bogata nutrijentima, bez štetnih sastojaka i šećera, ali i dalje zabavna i ukusna.

Kao jedan od najpopularnijih brandova certificirane dječje hrane ističe se Holle. Ovaj jedinstveni švicarski brend zbog svoje besprijekorne organske kvalitete sve češći je odabir brojnih osviještenih mama. A zašto je Holle najbolje rješenje za bebu zna i mama Anita Dujić:

"I za sebe i za Lily biram organsko, jer mi je bitna kvaliteta, kao i ono što unosimo u organizam. Kod Hollea volim što mi daje osjećaj sigurnosti i spoznaju da svom djetetu dajem najbolje što postoji na tržištu. I tu zaista nema kompromisa. Počeli smo s jednostavnim kašicama od voća, zatim raznim žitaricama i Lily ih apsolutno sve obožava. Još nije ništa odbila. Najviše voli popodnevnu užinu i FennelFrog."

Anita Dujić i Lilly

Holle je jedina kompanija na europskom tržištu koja već 85 godina proizvodi isključivo organske kašice, nema konvencionalnu proizvodnju, a njegovu kvalitetu potvrđuje certifikat Demeter.

Demeter certifikat jamči da je proizvod uzgojen po načelima biodinamičkog uzgoja, a standardi i zahtjevi koji se pritom moraju poštovati još su stroži od onih zakonski propisanih. Pritom se, osim na finalni proizvod, veliki značaj stavlja i na očuvanje okoliša, bioraznolikosti i održivosti.

"Svako zrno različitih žitarica koje koristimo u našim kašicama za bebe prirodno sadrži niz esencijalnih nutrijenata i vlakana. Uzgoj u harmoniji s prirodom, žitarice s Demeter certifikatom pune su okusa i vitalnosti", ističe Angelo Ferrara, predstavnik kompanije Holle. "U Holleu koristimo samo cjelovite žitarice, tako ste sigurni da će vaša beba dobiti maksimum hranjivosti pri svakom zalogaju."

10 razloga zašto mame vole Holle:

  1. 100% certificirani organski sastojci
  2. Bez rafiniranog šećera
  3. Sastojci iz biodinamičkog uzgoja
  4. Bez soli i hidrogeniziranih masti
  5. Bez aditiva, emulgatora i konzervansa
  6. Bez umjetnih aroma i bojila
  7. Bez GMO sastojaka
  8. Velik izbor hrane bez glutena i bez alergena
  9. CO2 neutralna proizvodnja
  10. Održivi proizvodni procesi

Holle potražite u svim bio&bio trgovinama, a za sva pitanja kontaktirajte bio&bio savjetnike na 0800 246 246.

 

Tekst i foto: promo

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

anita dujić

Policija joj pokucala na vrata zbog koronavirusa, a ona ih pohvalila

"Bravo dečki, tako se to radi!", pohvalila je…

Za djecu biramo hranu bez GMO-a i pesticida, s Demeter certifikatom

Roditelji za djecu često odabiru organske namirnice kako…

Pročitajte i:

Sad je vrijeme za 'make over' doma. Tepih čini razliku! Iskoristite nevjerojatne popuste!

Do 18. travnja ne propustite iskoristiti izvanredne popuste na tepihe iz asortimana Tepih centra

Nova Sensa poručuje: Snaga je u nama!

Novu Sensu potražite na svim kioscima i putem aplikacije Glovo, a dar uz novi broj…

bolnička soba

JYSK i HESPO zajedno pomažu opremiti bolnice

Bolnice u Zagrebu, Osijeku i Splitu dobit će više od 2 tisuće nužnih proizvoda. madraca,…

Milijun kuna hrvatskim bolnicama za borbu protiv koronavirusa

Trgovački lanci Lidl i Kaufland zajednički donirali ukupno milijun kuna bolnicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku,…