djeca igraju

GIRI Game: Odlična igrica od djece za djecu za učenje kroz zabavu!

Igra je namijenjena djeci od 4 do 13 godina, a odjednom je može igrati 6 igrača. Može se igrati cijela obitelj, a odlična je za putovanja s djecom

GIRI Game novost je na tržištu koja će oduševiti i velike i male. Dječja igra kreativnog pričanja priča bazirana je na karticama koje su crtala djeca, a cijeli koncept razvijen je pod budnim okom tima stručnjaka.

dječji crteži

Roditelji su često u potrazi za zanimljivim sadržajem za svoju djecu, koji će ipak imati i edukativnu komponentnu na interaktivan način. Iza ove interaktivne zanimljive igrice stoji tim od preko 10 stručnjaka iz područja pedagogije, psihologije, storytellinga i književnosti. Kombinirajući različita znanja i iskustva stručnjaka uz uključivanje djece u projekt, GIRI Game je rješenje koje će mališanima pružiti veću zabavu od prekomjernog gledanja u zaslone ekrana.

biranje crteža

GIRI Game je 100% hrvatski projekt koji će se predstaviti javnosti u srijedu 15. rujna 2021. na Kickstarteru. Iza ideje o igrici stoji Sanja Ljubičić, majka jedne kćeri i pomajka sina i kćeri. GIRI Game je drugačija od mnogih igrica je što na zabavan način razvija komunikacijske vještine, maštu i emocionalnu inteligenciju. Zanimljivost je što je riječ o igri karticama koja razvija fokus i pruža zabavu za djecu dok djeluje na razvoj govornih i kognitivnih vještina.

objašnjavanje pravila

‘Poslovi koje sam obavljala 17 godina u bankarstvu uče vas izuzetnom fokusu, načinu prezentiranja i umijeću strukturiranog prenošenja ideje. A sve te vještine GIRI game uči djecu na zabavan način - kako ispričati svoju priču, biti fokusiran i koncentriran’, izjavila je Sanja

djeca igraju

Ono što razlikuje GIRI Game od većine igrica je što je ova igra stvorena gledajući kroz oči djece, uvažavajući njihove potrebe i način komunikacije. Djeca pričaju jezikom "igre", a GIRI Game je igrica u čijem oblikovanju su sudjelovala djeca stvarajući za djecu. Čak 45 djece je crtalo igru, a preko 300 djece imalo je priliku testirati igru kako bi svaki detalj bio do kraja izbrušen i prilagođen upravo djeci.

crteži u ilistracije

‘Većinu društvenih igara za djecu osmislili su odrasli i time ih limitirali od samoga početka. GIRI je imala drugačiji početak - nastala je kao most, način zbližavanja s mojom kćeri, pokćerkom i posinkom. Kroz igru s karticama i pričanje priča, gradila sam povjerenje i bliskost s njima te ih učila slobodi i kreativnosti’, dodala je idejna začetnica igre Sanja Ljubičić koja je kao kreativka s izraženim fokusom došla je na ideju kad se igrala s djecom.

giri game

Igra je namijenjena za djecu od 4 do 13 godina, a odjednom je može igrati 6 igrača. Ovu igricu može igrati cijela obitelj, a odlična je za putovanja s djecom jer nije potrebno ništa više nositi osim seta karata i mašte. GIRI Game je idealan poklon za svaku prigodu, a više o ovoj igrici možete pročitati na web stranici GIRIgame.com i linktr.ee/GIRIgame. Novosti i zanimljivosti od GIRI Game ekipe pratite na Facebook i Instagram stranicama.

Tekst: Promo
Foto: Promo

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Ljetna zabava za najmlađe

Ljetni su mjeseci sjajna prilika da svoju djecu…

dijete se zabavlja kod kuće crtajući

19 ideja kako zabaviti djecu kod kuće

Od prve do 14. godine - uz ove…

Nova zbirka igara za djecu za svaku obitelj

Jedna od naših suradnica na portalu odgojiteljica Jasna…

Danas počinje povijesni spektakl u Koprivnici

Od 23. do 26. kolovoza 2018. slobodno otputujte…

Pročitajte i:

ulošci

Biti žena je krvav posao!

Menstrualno siromaštvo je ekonomska ranjivost uslijed financijskog opterećenja koje predstavlja kupovina menstrualnih potrepština

dukat

U povodu obilježavanja više od stoljeća duge baštine u domaćem mljekarstvu Dukat predstavio svoje novo ruho

Naša najdugovječnija mljekara Dukat predstavila je novi dizajn Dukat mlijeka i jogurta u povodu obilježavanja…

sensa vikend

POSEBNO ISKUSTVO PROMJENE: Pridružite nam se na Sensa vikendu u Splitu

Od 3. do 5. prosinca 2021. sudjelujte na Sensa vikendu koji će se održati u…

naslovna

Božićna čarolija na 16 stranica – najbolje ideje za poklone najmilijima!

U novom broju Storyja pročitajte intervju s omiljenim glumcem Brankom Đurićem Đurom + DAR Shopping…