Fit Anansi širi svoju ponudu novim online programima

Toplom vremenu usprkos, približavaju nam se hladni dani, ali i praznici, poznati po teškoj prehrani i prikupljanju viška kilograma. Zimi osjećamo veću glad i potrebu za krepkijom hranom, a zbog hladnoće, draže nam je vrijeme provesti u zatvorenom prostoru sklupčani pred ekranom ili uz dobru knjigu.

Iz ovih razloga osobna trenerica s dugogodišnjim iskustvom, Danijela Pupovac, u sklopu svog fitness programa Fat Killer uvodi novitete - odsada će se poznati programi "Prehab/Rehab" i "Ashtanga Yoga" moći naći u online izdanju te će svi oni željni dobre forme i zdravog načina života moći vježbati u udobnosti svog doma. Posebnost ovih programa nalazi se u tome što korisnicima pružaju kontinuirano praćenje napretka putem dnevnika i konzultacija uživo s voditeljima programa.

Program "Ashtanga Yoga Online" vodit će Petra Bianco, vlasnica Pink Elephant studija i Yoga Instituta u Zagrebu koja će polaznike uvesti u osnove joge, vježbe disanja i meditaciju. Ashtanga yoga, inače najpopularniji oblik yoge na Zapadu, razvija snagu, poboljšava tonus mišića, fleksibilnost, držanje, reducira stres i napetost, utječe na sniženje masnoća u krvi, poboljšava cirkulaciju i stimulira imunološki sustav. Tijekom perioda od 8 tjedana, korisnici će raditi vježbe Ashtanga yoge dva puta tjedno te vođene pranayame i meditacije jednom tjedno.

Za jačanje tipičnih slabih točaka modernog čovjeka kreiran je program "Prehab/Rehab" namijenjen osobama koje puno sjede, te ljudima koji se bave teškim fizičkim radom ili puno treniraju. Program će trajati 8 tjedana, trenirate ćete četiri puta tjedno po dvadesetak minuta, a ukoliko korisnik uz ovaj program želi i smršaviti može dobiti i plan prehrane te praćenje kroz dnevnike prehrane kao i live konzultacije.

Onima kojima online program nije dovoljan, Danijela Pupavac je najavila i posljednju ovogodišnju generaciju prepoznatog programa Fat Killer uživo u trajanju od 6 tjedana, na mnogobrojnim lokacijama poput Boutique Health Centar Zona i Vita Fitness & Spa, dok ostale lokacije, kao i sva slobodna mjesta, možete provjeriti na Facebook stranici Fit Anansi – Fat Killer te Instagramu.

Još jedna pogodnost je što svi programi završavaju prije početka božićnih domjenaka koje, zahvaljujući ovim programima, možete dočekati sa zanosnom figurom i poletnim elanom. Kako za novi početak ne bi čekali Novu Godinu, počnite raditi na svom tijelu i zdravlju već danas.

Tekst: promo

Foto: Matea Smolčić Senčar

Tagovi:

Vezano uz temu

Uskočite u ljeto bez masnih naslaga uz ULTRASHAPE TRETMAN LORADERM CENTRA

Sve što vam je potrebno za savršeno oblikovano…

Ilham Mestour kao najveća zvijezda Hairstyle News festivala 2018

Ekskluzivan posjet Hrvatskoj jedne od najpoznatijih svjetskih hair…

U ShoeBeDo pronađite najljepšu kolekciju Puminih pastelnih tenisica

Neodoljiva kombinacija brušene kože i svilenih vezica mami…

Savršena koža - specijalnost frakcijskog lasera u LoraDerm centru

Ožiljci, bore, pigmentacije i ostala oštećenja padaju u…

Pročitajte i:

National Geographic Hrvatska za kolovoz otkriva: 'Što smo naučili iz svjetskih zaraza u povijesti?'

Što smo naučili iz smrtonosnih svjetskih zaraza u povijesti doznajte u temi broja koja govori…

Ne propustite Story dizajnerski mjesec i Hippy Garden naušnice

Požurite na kioske! Cijena paketa za magazin Story i dizajnerske naušnice je samo 59,90 kn!

Beauty klasici kojima se uvijek vraćamo

Svaka godina i sezona donosi nam novitete u kozmetičkoj industriji od kojih nekolicina postane i…

U novom Cosmopolitanu sve što vam treba za more!

Što vam je potrebno za dugo, toplo ljeto? Badić, naočale, japanke, sunce, more i... Cosmopolitan!…