junior naslovna

Čitam, dakle znam: Znate li zašto je ljetno čitanje važno za vaše dijete?

Ljeti djeca imaju puno slobodnog vremena, ali zbog jakih vrućina, dio dana ipak provode u zatvorenom prostoru. Zašto to vrijeme ne bi iskoristili čitajući zanimljiv sadržaj i razvijajući svoju vještinu čitanja? Pa, neka ovo ljeto bude ljeto čitanja uz časopis za radoznale - Junior!

Ljetni praznici su stigli i iako djeci predstavlja prijeko potrebnu pauzu, ona može značiti i stanku u učenju te pad u vještinama čitanja. Ovo se lagano može spriječiti poticanjem djeteta da uz svu ostalo ljetnu zabavu uključi i vrijeme za čitanje.

Za razliku od škole gdje im je štivo propisano, preko ljeta možete pustiti mašti na volju i izabrati tematiku koja više odgovara interesima vašeg mališana.

Večernji list je doskočio tom problemu i ovog ljeta osmislio savršeno ljetno štivo za djecu!

Časopis Junior namijenjen je za radoznale, znatiželjne umove koji uvijek žele saznati nešto novo, provjeriti svoja stara znanja te se pritom i zabaviti! Junior će izaći u tri broja ovoga ljeta, a prvo izdanje potražite u nedjelju 27. lipnja u paketu uz Večernji!

Uvjereni smo da će vrući ljetni dani uz Junior biti mnogo ugodniji, posebice na plaži. Neka ovo ljeto, uz Junior, bude i - ljeto čitanja!

Na 70 stranica časopis je prepun zanimljivih priča, tema, ali i križaljka i mozgalica! Pa tako u magazinu može se saznati kako je faraon Tutankamon postao najveća zvijezda drevnog Egipta, koji je ljudski organ težak kao ananas, zašto avioni ne padnu s neba, koje su ‘mušice’ slavnih faca i mnoge druge stvari koje će sigurno iznenaditi!

Junior – časopis za radoznale, potražite uz Večernji list u nedjelju 27. lipnja! Cijena paketa iznosi 15 kn. Na svim kioscima!junior

Uživajte u ljetu i čitanju! Jer, čitam, dakle znam

Tekst: Promo
Foto: Promo

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

cover

EKSKLUZIVNO: Novi broj Storyja donosi intervju s omiljenim članom žirija showa 'MasterChef' Melkiorom Bašićem

Novi broj Storyja donosi i brojne lifestyle teme o modi, ljepoti, novim trendovima u svijetu…

Debela Barbara

Zajedno za zaštitu morskog života

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj proteklog je vikenda organiziralo akciju čišćenja uvale Duboka na otoku…

storybook

Zašto je jesen ljepša uz StoryBOOK?

U novome broju StoryBooka očekuju vas mnoge zanimljive teme, a upoznat ćete i opus umjetnika…

NGM

Ne propustite ‘električni’ listopadski broj National Geographica Hrvatska!

Novi broj ponajboljeg popularnoznanstvenog časopisa na svijetu je na kioscima od 9.listopada, a u njemu…