Bezbrižno ljeto uz BIPA proizvode za sunčanje

Osnovni preduvjet za očuvanje zdrave i sjajne kože je adekvatna zaštita od štetnog djelovanja UVA i UVB zraka. Svi znamo koliko UV zračenje kojem smo posebno izloženi tijekom ljetnih mjeseci šteti. Kreme, losioni i ulja za sunčanje predstavljaju obavezan dio brige o koži u ljetnom periodu, ne samo na plaži već i u svakodnevnom izlaganju suncu, na putu do posla, u šetnji… Tada je obavezno zaštititi dijelove tijela koji su direktno izloženi suncu

MY BODY linija za sunčanje iz BIPA drogerija pruža optimalnu zaštitu kao i njegu za kožu, te će ispuniti sve naše potrebe kada je u pitanju zaštita od sunca, bilo da smo u gradu ili na plaži. Linija sadrži:

MY BODY mlijeko za sunčanje Pina Colada je izuzetno prikladno za osjetljivu kožu, kao i onu kožu koja još nema podloge od sunčanja. Nudi visoku razinu zaštite, vodootporan je i daje miris osvježavajuće Pina Colada. Pravo Karibi iskustvo!

MY BODY sprej za sunčanje SPF 30 sadrži visoko kvalitetne UVA i UVB filtere koji osiguravaju visoku i pouzdanu zaštitu od sunčevih opeklina, njeguje i hrani kožu te potiče jednoliko tamnjenje, a koži daje preplanulu brončanu boju.

MY BODY mlijeko za sunčanje SPF 30 200ml (29,90kn)

MY BODY sensitive sprej za sunčanje SPF 50 posebno je razvijen za osjetljivu kožu, kao i kožu podložnu alergijskim reakcijama. Nudi vrhunsku zaštitu i 24-satni ovlaživač, a pritom je i vodootporan.

MY BODY sensitive sprej za sunčanje SPF 50, 200ml (49,90kn)

MY BODY sprej za sunčanje za djecu SPF 50 pruža vrlo visoku zaštitu od izlaganja suncu za osjetljivu dječju kožu. Vodootporan je i vrlo brzo se upija. Doživljaj ljeta, i za djecu i za roditelje, može biti bezbrižan, s puno zabave u bez kožnih opeklina od sunca.

MY BODY sprej za sunčanje za djecu 200 ml (69,90kn)

MY BODY sredstvo za samotamnjenje trenutačno daje blistav brončani ten lica i tijela. Poboljšani aktivni sastojci kreme osiguravaju brže i postojanije tamnjenje.

MY BODY ulje za sunčanje od kokosa SPF 6 osigurava dugotrajnu preplanulost i daje svilenkasta sjaj koži. Vodootporan je, koži pruža potreban vitamin E i ostavlja ugodan miris svježeg kokosa.

MY BODY ulje za sunčanje od kokosa SPF 6, 200 ml (29,90kn)

MY BODY losion nakon sunčanja sa Aloe verom, pantenolom i vitaminom E njeguje suncem oštećenu kožu. Hladi i umiruje kožu te dubinski hidratizira kožu.

MY BODY losion poslije sunčanja Aloe vera 200 ml (11,90kn)

Tekst i foto: promo

Tagovi:

Vezano uz temu

Sami na plaži s dvogodišnjim djetetom

Dijete od dvije godine puno je energije i…

Pregrijavanje i dehidracija mogu uzrokovati prijevremene trudove

Postoji puno dobih strana ljeta za trudnice, a…

Što obavezno ponijeti na prvo ljetovanje s djetetom?

Priprema za ljetovanje s djecom ne mora biti…

Pročitajte i:

Otkrivamo chefovsku zvijezdu na jesenskoj tajnoj večeri magazina StoryGourmet

Kuhar koji naizgled spaja nespojivo, odličan je opis za ovog vrhunskog chefa koji dolazi iz…

Ova nedjelja rezervirana je za Sensa dan!

Najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome – Sensa Dan - održat će se…

Jeste li spremni na putovanje? Uživat će i djeca!

Svake nedjelje ide se na jedno gastro putovanje; ove je u planu Bosna i Hercegovina.…

Srce na tanjuru, ugostiteljstvo na respiratoru

Novi broj StoryGourmeta je u prodaji!