BERLITZ KIDS & TEENS Doživite zabavan faktor stranih jezika

Nema štrebanja vokabulara i gramatike!

U Berlitzu smo prepoznali da je učenje kroz zanimljive sadržaje i kreativno sudjelovanje najbolji alat za motivaciju djece i tinejdžera. Uvođenjem uzbudljivih igrokaza, jezičnih igara i tema primjerenih njihovoj dobi. Svi su naši jezični programi kreirani tako da su polaznici uključeni u svakom trenutku. Nema štrebanja vokabulara i gramatike!

Djeca i tinejdžeri su podijeljeni u male grupe ovisno o dobi (većinom 4-7, 8-11 i 12+) i prethodnoj razini znanja. Naša strategija grupiranja potiče dijalog i stvara zabavnu i opuštenu atmosferu. Brzi uspjeh s Berlitzom stvara samopouzdanje, jača osobnost, i otvara nove prilike - u školi, a i u budućoj karijeri.

Grupni programi i privatna poduka u savršenom okruženju za učenje

Bilo da je za najmlađu djecu ili za onu nešto stariju, rano učenje jezika uvijek se isplati jer su djeca prirodni talenti za jezike. Učenje engleskog ili nekog drugog stranog jezika kroz igru, ne predstavlja samo zabavu već i odličnu priliku. Vaše će dijete ući u svijet novog jezika ili u malenoj grupi do osam polaznika ili jedan na jedan s privatnim instruktorom.


Učenje jezika za djecu od 4 do 7 godina

Pružite svojem djetetu prednost uz maštovite i zanimljive aktivnosti
S Berlitz jezičnim tečajevima učenje je jezika zabavno i lagano. Djeca imaju prirodan dar za učenje jezika. Zato su Berlitzovi programi učenja stranih jezika jedinstvena prilika za djecu od 4 do 7 godina da nauče jezik uz izvorne govornike. Na temelju naše poznate Berlitz metode te najnovijim pedagoškim istraživanjima, programi za učenje stranih jezika pomažu djeci naučiti prirodno komunicirati na engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom ili drugom odabranom jeziku. Kroz zabavne jezične aktivnosti, pjesme, igre i priče, najmlađi uče strani jezik bez straha. Učenje novog vokabulara i gramatike je zabavno i jednostavno i njihove jezične vještine rastu dok govore i komuniciraju na stranom jeziku. Pomoću naših izvrsnih programa osmišljenih samo za djecu ovog uzrasta, Vašoj djeci će vrijeme proletjeti igrajući se sa svojim prijateljima, a u isto vrijeme će znatno napredovati i učiti jezik. Pružite svojoj djeci prednost u školi i životu.


Tečajevi stranih jezika za djecu 8-11 g.

Otkrijte što je na horizontu
Berlitz jezični programi pretvaraju učenje stranog jezika u svakodnevnu avanturu. Djeca vole postavljati pitanja, istraživati i rješavati misterije. Berlitz jezični programi savršeno su prilagođeni onome što djeca čine najbolje: istražuju! Programi su izrađeni i u potpunosti prilagođeni za djecu od 8 do 11 godina, a formiraju im maštovito
okruženje u kojem se osjećaju slobodno za otkrivanje svijeta oko njih. Uz to im potiče sposobnosti komunikacije na jeziku koji uče. Dječja prirodna sklonost postavljanju pitanja postaje njihov najveći alat tijekom Berlitzovih jezičnih programa. Naši ih kvalificirani treneri vode na tom putu istraživanja koji je dizajniran kako bi ih se angažiralo i motiviralo tijekom cijelog iskustva kroz tečaj jezika koji uče. Programi pokrivaju teme od zemljopisa, znanosti do prirode kako bi oživjeli vokabular i gramatiku jezika kojeg uče. Obrazovne igre i aktivnosti za učenje jezika daju djeci priliku za vježbanje govornih vještina, a i slušanja.


Tečajevi stranih jezika za mlade od 12+ g.

Iskoristite snagu komunikacije

Berlitz jezični programi za mlade 12+ koriste razgovor i komunikaciju u zabavnom i izazovnom okruženju. Iskusite nešto novo i nezaboravno dok učite strani jezik. Primjerice, naš Time Zones program predstavit će vam prekrasan svijet engleskog jezika iz međunarodne perspektive: vježbajte svoj engleski uz razne aktivnosti i radionice dizajnirane za poboljšanje sposobnosti slušanja i govora. Vaše će jezične vještine - od gramatike do rječnika - napredovati pomoću sadržaja koji su razvijeni od strane National Geographica.

 


Prilagođeno potrebama vašeg djeteta

Nikad nije prerano za učenje novog jezika! Berlitz Kids programi namijenjeni su djeci od četvrte godine starosti. Učenje se odvija u malenim grupama od pet do osam polaznika, a poduka je interaktivna i vesela. Prikladno i praktično, Berlitzovi programi za djecu idealan su način da djetetu uvedete novi jezik tijekom razvoja socijalnih vještina. Berlitz Kids Tutoring program, individualne instrukcije za djecu namijenjene su razvoju jezičnih vještina djece i tinejdžera od četiri do 17 godina. Ovaj program poduke usredotočen je na individualne potrebe i specifične ciljeve svakog djeteta, a komunikacijski pristup i metoda koju koristimo razvija vještine slušanja i govorenja. Štoviše, Berlitz metoda® uranja Vaše dijete u ciljani jezik garantirajući brze i dugotrajne rezultate bez obzira na njihovo predznanje na početku programa.

Zašto Berlitz?

– 140 godina iskustva te milijuni zadovoljnih polaznika
– Naši instruktori su visokoobrazovani izvorni govornici obučeni za Berlitz metodu te za rad s djecom
– Berlitz metoda svjetski je priznata i prepoznata kao najbolji oblik učenja stranog jezika
– Visoki standardi Berlitza podjednaki su svuda u svijetu, a Berlitz Zagreb je već treću godinu zaredom dobio priznanje za najviši standard među centrima u Europi
– Ocjena polaznika Berlitz Zagreba je 9,7/10 (rezultat ankete provedene na 241 polazniku od siječnja do srpnja 2019. godine)

 

Tekst i foto: promo

Tagovi: ,

Pročitajte i:

Ovako smo se nekad zabavljali! I opet ćemo!

Od 2014. godine u povodu svog rođendana časopis Story priređuje najbolji party na kojem najboljima…

Poznati brend pomaže u potresu stradalom Hrvatskom glazbenom zavodu

Od svakog prodanog para cipela tijekom ovog tjedna Högl će 50 kuna uplatiti za obnovu…

Želite mladoliku kožu? Daniela će vam reći kako

Koža je najveći organ na tijelu, a uz to je najizloženija i oštećena vanjskim utjecajima.…

Novost u ponudi A1: Svijet kako ga vide mame

Često se zapitamo kako izgleda svijet kroz dječje oči. A razmišljamo li kako izgleda svijet…