Bajkovit dan traži i takvu scenografiju

Vjenčanje iz snova! Rečenica koju gotovo neizostavno ponavljaju svi mladenci, obitelj, rodbina i prijatelji itekako svjesni značaja događanja i želje da im bude nezaboravno. Iako je bajkovite vjenčanice odjenula samo za potrebe snimanja, voditeljica Mia Kovačić otkrila nam je kakve joj se vjenčane haljine sviđaju te kakav prostor za zabave preferira...

Koliko je bitno uskladiti prostor i uređenje s vjenčanicom?
Bajkoviti dan zahtjeva i bajkovitu scenografiju. Haljina bi se trebala savršeno uklopiti i naglasiti bajkovitu priču, možda čak svojom jednostavnošću.

Što vam je bitno kod prostora za proslave? Volite li moderne, prostrane prostore s pogledom ili više preferirate rustikalne prostore?
Volim kada prostor priča priču, bilo da je to prekrasan pogled na grad, šumu ili neku morsku valu. Ako je to gradska sredina, definitivno treba imati pogled. Poput pogleda koji pružaju dvorane nedavno otvorenog hotela Hilton Garden Inn. Prekrasno je kada visoki stropovi i staklene stijene stapaju cijeli prostor s gradskim krovovima koji vas okružuju, a u daljini Katedrala, Sljeme i oblaci. Zaista bajkovito.

Kakve vam se vjenčanice sviđaju? Što bi vam bilo ključno kod odabira?
Ova dva modela Envy Room vjenčanica koje sam nosila za potrebe snimanja, savršeno su se uklopila u prekrasno okruženje. Volim kada haljina ima bogatu priču sto se materijala tiče, a jednostavnu kada je riječ o uzorku. Nikica i Vjeko doista znaju svoje mladenke učiniti neodoljivima, tako da sve što je izrađeno njihovim kreativnim rukama čini nas žene, sretnima. Doista treba posebno izgledati na taj dan – samouvjereno, a opet nježno, bajkovito i bogato. To su ključne karakteristike.

Poznati ste po vedrom duhu, je li vam bitan raskošan plesni podij?
Bitno je da je plesni podij pun i da se svi zajedno zabavljaju. Volim cvjetne dekoracije koje su po cijeloj prostoriji pa tako i na podiju. To nudi jednostavnost, ali i bogat izgled.

Tekst: Nikolina Guja
Foto: Goran Čižmešija / Uređenje prostora ShowROOM

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Otkriveno tko su bili uzvanici StoryGourmet Chef's secret dinner

U predsjedničkom apartmanu hotela Kempinski Adriatic organizirana je…

Pročitajte i:

Želite mladoliku kožu? Daniela će vam reći kako

Koža je najveći organ na tijelu, a uz to je najizloženija i oštećena vanjskim utjecajima.…

Novost u ponudi A1: Svijet kako ga vide mame

Često se zapitamo kako izgleda svijet kroz dječje oči. A razmišljamo li kako izgleda svijet…

Sa Story kuponima platite 40 posto manje!

Od danas vas očekuje Story Shopping Fest u kojem ćete ostvariti popust do 40% na…

Amazinga ponovno otvorena! Vrhunska zabava za čitavu obitelj

Pandemija je na neko vrijeme zatvorila vrata Amazinge, nove hit-lokacije u Zagrebu za kojom su…