Apsolutna njega kože uz jedinstvenu kombinaciju

Savršen tretman preventive i njege za besprijekoran izgled kože

Njega našeg najvećeg organa trebala bi nam predstavljati prioritet. S obzirom na to kako su tretmani namijenjeni poboljšanju i očuvanju kvalitete kože u posebnom fokusu Poliklinike Milojević, dr. Milojević osmislio je posebnu kombinaciju dvaju tretmana koji kožu čine zdravijom i ljepšom - Dermastamp i pomlađivanje kože plazmom (PRGF metoda).

poliklinika-milojevic_

Poznato je kako je dr. Milojević inovator na području estetske medicine, stoga je i ova kombinacija tretmana posebno osmišljena za sve koji imaju poteškoća s problematičnom kožom. Po prvi puta u Hrvatskoj, upravo u Poliklinici Milojević, predstavljen je tretman Dermastamp (uređaj na struju s posebnim iglicama koje mijenjaju dubinu) uz pomlađivanje kože vlastitom plazmom (PRGF). Osim botoxa koji zateže bore i filera koji vraćaju izgubljeni volumen, potrebno je raditi i tretmane koji kožu čine zdravijom jer će jedino tako doći do potpunog efekta pomlađivanja. Koži je stoga potrebno vratiti izgubljeni kolagen, punoću i sjaj. Pomlađivanjem kože vlastitom plazmom stanje kože vraća se i do deset godina unatrag, a uz kombinaciju s dermalnim rollerom koji selektivno oštećuje kožu i tako potiče rast kolagena, koža će izgledati mlađe i svježije, bez nepravilnosti kao što su ožiljci, upale, proširene pore i bore.

"Ponosan sam što Poliklinika Milojević kontinuirano podiže standarde kvalitete tretmana ljepote u Hrvatskoj svojim najmodernijim uređajima i medicinskim novitetima. Ovom jedinstvenom kombinacijom dermastampa i pomlađivanja plazmom obuhvaćaju se sva problematična područja iz medicinskog i iz estetskog pogleda. Zima je posebno pogodno razdoblje za ovaj tretman, jer se tijekom dva tjedna do potpunog oporavka kože potrebno dobro štititi od sunca." - izjavio je dr. Nikola Milojević.

poliklinika-milojevic_dr-nikola-milojevic5

Iako u zimi ne pokazujemo previše kože, ovo je povoljno vremensko razdoblje za njeno osvježavanje bez neželjenih posljedica. Uđite u novu godinu izgledajući mlađe, zdravije i zadovoljnije nego ove.

Poliklinika Milojević najmodernija je anti-aging poliklinika u široj regiji, a posvećena je radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Uporabom najsuvremenijih tehnologija i tehnika, moderna poliklinika dr. Nikole Milojevića pruža najnovije tretmane i zahvate u svrhu pomlađivanja lica, tijela i uma. Poliklinika Milojević nastala je kao sestrinska klinika Milo Clinic u Londonu.

Tekst i foto: promo

Pročitajte i:

Otkrivamo chefovsku zvijezdu na jesenskoj tajnoj večeri magazina StoryGourmet

Kuhar koji naizgled spaja nespojivo, odličan je opis za ovog vrhunskog chefa koji dolazi iz…

Ova nedjelja rezervirana je za Sensa dan!

Najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome – Sensa Dan - održat će se…

Jeste li spremni na putovanje? Uživat će i djeca!

Svake nedjelje ide se na jedno gastro putovanje; ove je u planu Bosna i Hercegovina.…

Srce na tanjuru, ugostiteljstvo na respiratoru

Novi broj StoryGourmeta je u prodaji!