Ana Opačak zaštitno lice Sajma vjenčanja

Ana će biti posebna gošća na Sajmu vjenčanja te će krasiti najavnu kampanju za događanje koje će se održati početkom sljedeće godine, u Osijeku 14. i 15. siječnja u TC Portanova, Splitu 21. i 22. siječnja u Mall of Split, te u Zagrebu od 3. do 5. veljače u Areni Zagreb

Otkako se pojavila u prvoj sezoni "The Voice – Najljepši glas Hrvatske", gdje ju je upoznala šira publika, splitska glazbenica Ana Opačak osvaja radijski eter svojim pjesmama, ali ništa manje osmijehom i šarmom. Stoga ne čudi što krasi najnoviju naslovnicu časopisa Story vjenčanja, a postala je i zaštitno lice Sajma vjenčanja, manifestacije koja već 19 godina spaja najbolje od svijeta vjenčanja. Još kad se tome pridoda da u lipnju sljedeće godine planira vjenčanje sa zaručnikom Nikolom Baraćem, Ana je savršen odabir za lice sezone Sajma vjenčanja.

U novom broju Story vjenčanja objavljen je i veliki intervju s Anom u kojem otkriva kako je bilo na snimanju te o skorašnjem vjenčanju, tradiciji, doživljajima na nastupima na vjenčanjima, snovima, putovanjima i željama. Od planova koje Ana sprema i priželjkuje u 2017. godini osim vjenčanja istaknula je promociju novog singla “Daj sad opet” koji će izvesti u siječnju na Zagrebačkom festivalu te snimanje spota i rad na preostalim pjesmama za njen prvi album koji bi mogao biti gotov u 2017. godini. Ana će biti posebna gošća na Sajmu vjenčanja te će krasiti najavnu kampanju za događanje koje će se održati početkom 2017., u Osijeku 14. i 15. siječnja u TC Portanova, Splitu 21. i 22. siječnja u Mall of Split, te u Zagrebu od 3. do 5. veljače u Areni Zagreb.

Najavnu kampanju snimio je Marko Dušak za Studio SpinakerGraphics, styling potpisuje Ivan Friščić, a kosu Studio Marcela. Za cvjetni styling zaslužna je Mirela Lela Mikšić, Lela Design, a Ana nosi nakit Zlatarnica Prahir.

‘Priznajem, i ja se ubrajam u taj stereotip djevojčica koje su sanjarile o svojoj vjenčanici, ali moja zamišljena vjenčanica nije bila nimalo stereotipna.’ (Ana Opačak)

cover

Tekst: promo
Foto: Marko Dušak

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Sajam vjenčanja powered by Portanova stiže u Osijek 18. i 19. siječnja 2020. godine!

Posjetite Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova 18.…

Bili smo na 20. Sajmu vjenčanja u Opatiji

Pogledajte kako nam je bilo na jubilarnom 20.…

KVIZ: Koliko se poznajete prije nego što se vjenčate?

Mladenci, dođite na Sajam vjenčanja ovog vikenda u…

Sajam vjenčanja Zagreb i poznati Hrvati modnom revijom podržali male srčane bolesnike

Sajam vjenčanja Zagreb održan proteklog vikenda u Areni…

Pročitajte i:

Ne propustite ljetni paket National Geographica Hrvatska po posebnoj cijeni od 39 kuna!

I ovo ljeto vaš omiljeni časopis National Geographic Hrvatska donosi ljetni paket – tri ovogodišnja…

Elle & Borboleta: potražite ekskluzivan ljetni paket s Borboleta narukvicom

Ne propustite ekskluzivan ljetni paket časopisa Elle s narukvicom by Borboleta koji je upravo stigao…

Ovo je realan život i ovo su #pričeiznutra!

Kampanja koja nudi drugačiji pogled na svijet žena!

Raskošniji lifestyle sadržaji na portalu Story.hr

Od danas je Story.hr bogatiji u svom sadržaju koji donosi proširenu lepezu tema koje će…