Amazinga ponovno otvorena! Vrhunska zabava za čitavu obitelj

Pandemija je na neko vrijeme zatvorila vrata Amazinge, nove hit-lokacije u Zagrebu za kojom su poludjeli i veliki i mali, no sada posjetitelji ponovno mogu uživati i trošiti energiju na trampolinima i ostalim atrakcijama

Amazinga je zbog pandemije koronavirusa s radom prestala sredinom ožujka, a do tada ju je, u svega dva i pol tjedna od velikog otvaranja, posjetilo preko 20 tisuća posjetitelja od kojih su se mnogi prvi put susreli s konceptom family entertainment centra 21. stoljeća.

“Da je zabava, a posebno ona koja uključuje i fizičku aktivnost, jedna od gorućih potreba Zagrepčana nakon gotovo dvomjesečnog mirovanja pokazuju i reakcije oduševljenja naših korisnika kada su saznali da je Amazinga opet otvorena” izjavio je Mario Belužić, voditelj atrakcija u Amazingi.

“Čini mi se da su sada najsretniji mališani koji će ipak uspjeti proslaviti odgođene rođendane, ali ne mirovanjem u stanu nego skačući i trošeći energiju. Vjerujem da je i roditeljima laknulo jer konačno mogu ispuniti obećanja koja su dali djeci, pa makar i s par tjedana zakašnjenja. Rođendani koji su otkazani zbog korone opet se zakazuju, a kod nas su hit dječji rođendani na trampolinima ili mini trampolinima za djecu do 6 godina. Čini mi se kao da odjednom svako dijete u Zagrebu za rođendan želi skakati sa svojim prijateljima na trampolinima, igrati laser tag, ili osvajati ninja poligon" dodaje Belužić.

Upravo je s Amazingom otvoren i prvi trampolinski park ne samo u Zagrebu nego i u čitavoj Hrvatskoj, a otvaranje je izazvalo golem interes, do te mjere da je prodaja ulaznica za trampoline više puta zaustavljana zbog dostizanja maksimuma kapaciteta.

“Percepcija trampolina kod ljudi je obično nekakva okrugla površina na kojoj se skače gore-dolje, no trampolini su zapravo puno zanimljiviji i zabavniji od toga. U našem slučaju, govorimo o trampolinskom parku sastavljenom od 14 trampolinskih atrakcija koji zauzima 1900 kvadrata. Recimo, kod nas možete igrati graničara na trampolinima, možete zakucavati koš (dunk), skakati u bazen sa spužvama s trapeza, skakati na zračni jastuk uz poneki salto, preskakivati rotirajuću gredu ili igrati mini nogomet na trampolinima. Ali, možete i ozbiljno trenirati na trampolinima visokih performansi koje uglavnom koriste sportaši i iskusniji skakači,” objašnjava Belužić.

Premda kolosalnih dimenzija, trampolinski park od 1800 kvadrata nije niti polovica Amazinge koja posjetiteljima, premijerno u Hrvatskoj, nudi i pregršt drugih atrakcija među kojima su laser tag, laser maze, VR park, mini cars, softplay s toboganima, mini ninja course s mini trampolinima, arkade i adrenalinski park, a tome treba pridodati još i karting stazu, escape room i axe throwing koji su također u sustavu Amazinge, ali posluju pod sestrinskim brandovima u susjednom paviljonu Zagrebačkog velesajma.

Igra koja u 10 minuta “spali” i do 500 kcal
Jedna od standardno najuzbudljivijih atrakcija u Amazingi sada je posebno zanimljiva svima koji uoči ljeta i godišnjih odmora žele izgubiti višak kilograma i pripremiti se za plažu. Riječ je o laser tagu koji kod prosječne odrasle osobe u samo 10 minuta “spali” između 250 i 500 kcal. Igra je najsličnija paintballu uz razliku što se igrači, umjesto kuglicama, gađaju laserskim zrakama, a igrači si ne smiju dozvoliti stajanje na mjestu jer bi tako postali lake mete. Umjesto toga cijelo vrijeme moraju bježati ili hvatati druge igrače što rezultira visokom kalorijskom potrošnjom koja se, zbog navale adrenalina i uzbuđenja, praktički ni ne osjeti, a sve se odvija u laser tag areni na čak 400 kvadrata, koja može primiti i do 22 igrača u jednoj igri.

Amazinga od ponedjeljka do četvrtka radi od 14 do 21 sat, petkom od 14 do 23 sata, subotom od 9 do 23 sata, a nedjeljom od 9 do 21 sat.

Tekst i fotografije: PR

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

djevojčica u zoološkom vrtu

Evo još jednog odličnog razloga za posjetiti zagrebački ZOO

Maksimirska obitelj morskih lavova dobila još jedno mladunče

Majčin dan

Virtualni event na Roditeljima.hr povodom Majčinog dana – bogat program za čitavu obitelj

U nedjelju, 10. svibnja, Roditelji.hr organiziraju virtualnu proslavu…

novo originalno izletište za obitelj

Odlično mjesto za originalan obiteljski izlet

Izložba atraktivnih oldtimera, koja se otvara 7. svibnja,…

Harry Potter

Najčarobnija zabava za djecu! Raj za ljubitelje Harry Pottera stiže u vaše domove

"Mama" mladog čarobnjaka Harryja Pottera, spisateljica Joanne K.…

Pročitajte i:

Dean Pelić

DAR ČITATELJIMA: Novi Story premijerno donosi ulomke iz nove knjige Deana Pelića

U lifetyle tjedniku Story, ovoga tjedna pročitajte odlično ljetno štivo – najzanimljivije dijelove dugo isčekivane…

Jedinstveni koncert za vikend pred vama

Josipa Lisac i Marin Ivanović Stoka, Nered, Tram 11 i Hladno Pivo u izdanju snimanom…

STORY SUMMER SALE Vruće ljeto uz vruće popuste!

Lifestyle tjednik Story od 1. do 7. 7. donosi fantastične ponude koje u suradnji s…

Story vjenčanja poručuju #Ljubav nije otkazana

Na kioscima je novi broj magazina Story vjenčanja, kojeg od sada možete čitati i u…