Upoznajte Bebivita sokove i kašice

Prva kruta hrana s kojom se dojenče upoznaje nakon majčinog mlijeka je voće. Obično upoznavanje započinje s voćnim sokićem, a zatim i prvim voćnim kašicama. Doznajte zašto su Bebivita kašice idealne za vaše dijete

Upoznajte Bebivita sokove i kašice

Zbog obilja visokovrijednih sastojaka (posebice vitamina i minerala) voće je neizostavan dio u jelovniku svakog dojenčeta i malog djeteta. Bogat sadržaj vlakana pomaže u reguliranju probave i pokretljivosti crijeva, a sadržaj prirodnog voćnog šećera daje mu slastan i osvježavajući okus. Nedoumica svake mame je da li dohranu početi šarolikim izborom voća koje se nudi na našim tržnicama ili gotovom kašicama nekog od poznatih proizvođača.

Dječja hrana podliježe vrlo strogim zakonskim propisima koji reguliraju njen sastav, pa su granice dopuštenih količina štetnih tvari vrlo niske. Za namirnice kupljene na tržnicama vrlo je teško definirati porijeklo sirovine i njihovu kvalitetu (ovdje mislimo na dodatak pesticida, zagađenje iz zraka i sl.). Kad se voćne kašice proizvode u tvornici, prije svake proizvodnje, sirovine se kontroliraju na sve eventualno prisutne štetne tvari, pa tek onda puštaju u preradu. Naravno, i tako proizveden gotov proizvod ponovo ide na kontrolu.

Prirodne voćne Bebivita kašice idealan su početak navikavanja na prvu žličicu, jer su ukusan, zdrav i zasitan obrok, koji će Vašem mališanu zasigurno otvoriti apetit i osigurati mu hranjive sastojke potrebne za rast i razvoj.

http://www.bebivita.hr

Pročitajte i:

VBZ s ponosom predstavlja prvu zbirku pjesama Mirele Priselac Remi 'Masarykova'

"Masarykova" se preporučuje djevojkama i ženama koje su 'sanjale da su sretne' i trebaju podršku…

STORY LJETO i ove godine uz vas!

Posebno izdanje lifestyle tjednika Story, magazin je Story ljeto koje je u prodaji puna dva…

Panel StoryBooka i Plive: Osteoporoza – tiha epidemija

Panel na temu "Osteoporoza – tiha pandemija", u organizaciji Plive i magazina StoryBOOK, održan je…

Dean Pelić

DAR ČITATELJIMA: Novi Story premijerno donosi ulomke iz nove knjige Deana Pelića

U lifetyle tjedniku Story, ovoga tjedna pročitajte odlično ljetno štivo – najzanimljivije dijelove dugo isčekivane…