Boba Baby Carrier je mekana nosiljka, ruksak, namijenjena nošenju djece od rođenja pa sve do četiri godine života. Nosiljka koja olakšava nošenje djece sve od novorođenčadi pa do vrtićke dobi. U usporedbi sa sličnim nosiljkama koje nalazimo na tržištu, viši je i širi te omogućava bolju podporu dječjim leđima i vratu. Veličina nosiljke se jednostavno prilagođava, za novođene bebe nisu potrebni nikakvi umetci. Boba Baby Carrier podržava prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice. Nosiljka čvrsto drži dijete uz tijelo roditelja i raspoređuje većinu djetetove težine između kukova i bedara te tako pomaže sprečavanju pritiska na kralježnicu. Boba Baby Carrier je nosiljka koja roditeljima ublažava fizički napor jer raspoređuje težinu djeteta između roditeljevih kukova i ramena.

Boba Baby Carrier je odlična alternativa klasičnim ruksacima za planinarenje jer se dijete nosi uz tijelo i bliže je našem težištu. S obzirom na njegovu veličinu, uvijek ga možemo imati pri ruci..

Boba Baby Carrier je jedina nosiljka koja ima na unutrašnjoj strani pričvrščene odstranjive trake za noge, koje djetetu omogućavaju dodatnu potporu, a time i udoban i pravilan sjedeći položaj.

Boba Baby Carrier dolazi u predivnim bojama, a posebno možete dokupiti i torbu za bebine(dječje) potrepštine (Boba Pack) koja se uz pomoč kopči lako prikopčava na vašu nosiljku.

BobaFamily – slobodni zajedno.

Informacije o proizvodu:

* Starost i težina djece: od 0.-4.god. života (7-25kg)

* Veličina: univerzalna

* Mogućnost upotrebe: upotreba naprijed, na leđima

* Materijal: napravljeno od 100% pamuka

* Održavanje: pranje u perilici

* Sigurnosna kopča na pojasu, onemogućava nekontrolirano otvaranje, edinstveno dizajnirana nosiljka;

* Podstavljene naramenice zbog veće udobnosti.