Dragi naši mame i tate,
zahvaljujući Bebiviti za vas smo ponovno pripremili nagradnu igru, popularni Kviz znanja u kojem vas očekuju zanimljiva pitanja o dohrani i dnevne nagrade za najbrže sudionike













Pozivamo vas daod 1. do 30. rujnasvakodnevno odgovorite na naše dnevno pitanje vezano uz dohranu djeteta ili općenito o zdravim namirnicama, anajbrži vaš odgovor svaki dan osvaja


Bebivita poklon paket.






Naravno, kao i prošli puta, svitočni odgovoriće se skrivati


u rubrici Dohrana na našem portalu. Na vama je samo da ih otkrijete i brzo pošaljete na naš e-mail: urednistvo@roditelji.hr. zajedno sa svojim podacima i podacima o djetetu: ime prezime roditelja, ime i prezime djeteta, dob djeteta, adresa, kontakt telefon.






Igrajte se svaki dan s nama i osvjajajte vrijedne


Bebivita poklon-pakete!






Počela je nagradna igra Kviz znanja! Želite li se sudjelovati u kvizu, dovoljno je kliknuti na okvir Kviz znanja na naslovnoj stranici, pored okvira s Imenima beba, gdje ćete pronaći današnje prvo pitanje ili jednostavno kliknite na link:


https://www.roditelji.hr/kviz-znanja/




Svaki dan u 10 h ujutro objavljivat ćemo novo pitanje, a dobitnika za taj dan objaviti sutradan, osim u slučaju dobitnika za petak i subotu koji će biti objavljeni u ponedjeljak.


Na pitanje dana moguće je odgovarati samo tog istog dana. Nepotrebno je slati više od jednog točnog odgovora za određeni dan jer se uvijek odabire najbrži odgovor nakon objavljenog pitanja.



Nakon što smo odigrali prvih deset dana Kviza znjanja imamo i prvih deset dobitnika. Bebivita poklon paketi će početi stizati na adrese dobitnika počevši od 16. rujna.