Postoje razni načini kako tijelo možemo osloboditi nakupljenih toksina. MethodDraine DETOX Express 7 days biljni je preparat koji vam u tome može brzo pomoći

Detoksikacija prehranom poznata je možda kroz takozvane „detox dijete“ koje se svode na kratkotrajne programe prehrane koji bi trebali „očistiti“ organizam. One se obično provode nakon što smo pretjerali za blagdanskim stolom ili nakon zime kada smo jeli težu i masniju hranu. Takav način prehrane, međutim, daje kratkotrajan i nimalo sustavan učinak. Primjer su voćne dijete, ili „jušne“ dijete, koje iamju slab i kratkoročan učinak, a ne zadiru u srž problema.

Ako si postavljate osnovno pitanje: zašto uopće provoditi detoksikaciju, valja reći kako ona ima za zadatak pospješiti funkcije organa i sustava organa, te ukloniti toksine koji su se nagomilali u tijelu nezdravom i nepravilnom prehranom, pušenjem, boravkom u zatvorenom prostoru, pretjeranom upotrebom kozmetike, itd.

Uz korištenje blagodati prehrane bogate (gorkim) povrćem i voćem, valja posegnuti i za dodatkom prehrani sa standardiziranim ekstraktima ciljanih biljaka kao što je poznati tonik Methoddraine Detox. No ovaj put, kao novost na tržištu, čuveni biljni tonik za detoksikaciju Methoddraine Detox dolazi u praktičnom, jakom i vrlo učinkovitom obliku: 7 ampulica za 7-dnevno ekspresno čišćenje organizma – Methoddraine Detox Express 7 days.

Ovaj preparat namijenjen je prije svega zaposlenima koji nemaju dovoljno vremena posvetiti se potpunom programu čišćenja organizma uz do sad poznati MethodDraine Detox tijekom 20 dana. Stoga, sada postoji brži i praktičniji način detoksikacije organizma:

Prednosti:

  • vrlo praktičan (pojedinačna doza može se staviti u džep)

  • visoka koncentracija aktivnih biljnih sastojaka

  • brzo djeluje

  • BIO Proizvod – sastojci su iz kontrolirane biološke organske proizvodnje (bez pesticida i štetnih tvari)

  • učinkovita i sigurna metoda čišćenja, obnove i podizanja opće vitalnosti organizma

  • jednostavan za pripremu (1 doza u 0,3 - 0,5 litre vode)

  • 100% biljnog podrijetla

  • unaprijeđena formula nastala na temelju tradicije izvrsnosti Tonidrainea ( od 1996.god) i MethodDrainea Detox (od 2007.)

Methoddraine Detox Express 7 days koristi visoku i aktivnu koncentraciju biljaka s pročišćavajućim i drenirajućim svojstvima te eliminira toksine i višak tekućine iz organizma. Aktivaciju filtera za neutralizaciju i eliminaciju štetnih tvari iz jetre, bubrega, crijeva, pluća i kože potiču biljni ekstrakti iz samog proizvoda: lista breze, pulpe indijske urme, lista zelenog čaja, lista artičoke, ploda komorača i korijena čička.

2 načina primjene:

  • ili kroz 7 dana (PREPORUKA) - (svakodnevno potrebna samo jedna 1 doza (dozirna bočica), razrijeđena u čaši vode od 3 dl ili u bočici vode od 0,5 l)

  • ili 1 doza dnevno, koja se prema potrebi rasporedi kroz čitav mjesec

KADA provoditi detoksikaciju pomoću Methoddraine Detox Express 7 days?

Više puta godišnje (4x):

  • prije početka provođenja redukcijske dijete: idealan uvod u mršavljenje (gubitak suvišne tekućine)

  • kada je potrebno potaknuti organe na aktivnost

  • ako je probava usporena

  • ako su prisutni problemi s kožom (akne, masna koža, ekcemi)

  • ako osoba uzima dosta lijekova (opterećena jetra)

  • kada je prisutan sustavni umor organizma

  • ako osobe rade u radnoj sredini, u kojoj dominiraju kemikalije i kemijski agensi (lijekovi, boje, parfemi) - (ljekarne, farmaceutska i kemijska industrija, parfumerija, kozmetički saloni, soboslikari,…)

Načelno pravilo: 4x godišnje – kod svake promjene godišnjih doba, (kao priprema za uobičajen ili poseban program prehrane)

Na kraju provedene sedmodnevne detoksikacije, MethodDraine Detox Express 7 days omogućava tijelu da se regenerira i postigne izgubljenu vitalnost. Nakon djelovanja Detoxa organizam je lišen toksina i vraćen u ravnotežu. Snaga se vraća, a uz nju i osjećaj vitalnosti, preporođenosti i optimizma.

Iz svega navedenog, MethodDraine Detox Express 7 days NE ZAMJENJUJE POSTOJEĆI MethodDraine Detox od 250ml s oksuom šljive i jabuke, već je nadopuna ovom MethodDraine asortimanu.

Prije svega se ističe praktičnošću primjene i povišene koncentracije aktivnih sastojaka!

Više na : www.encian.hr

Nenad Bratković, mag.ing.nutricionist, ENCIAN d.o.o.