Jeste li znali da je Monopoly najpopularnija svjetska društvena igra koja se prodaje u 103 zemlje na 37 različitih jezika?

Ako želite da se dijete odgovorno odnosi prema novcu, morate svojim primjerom u životu pokazati kako se s novcem pravilno postupa. Budući da djeca najbrže i najbolje uče kroz igru, o novcu i odnosu prema njemu dijete može učiti i igrajući svjetski popularnu igru Monopoly. Kroz nju ćete svojim mališanima moći pokazati kako se štedi ili kako se mudro troši novac.


Novi Monopoly Šašavi bankomat



Naime, u Monopolyju trgujete posjedima i ulicama, gradite luksuzne hotele, morate biti oprezni što ćete kupiti, a moguće je i da ćete postati milijunaši u trenu! Da bi mali limači mogli ravnopravno sudjelovati u igri, za njih su osmišljeni Monopoly junior, a novitet u Monopoly obitelji je i jedan sasvim poseban Monopoly Šašavi bankomat! Radi se o igrama za najmlađe (5+) iz velike obitelji Monopoly društvenih igara.










Postanite vlasnik Princezinih vrtova i Dinosaurovog prolaza



Cilj igre je, kao i obično, biti najbogatiji igrač na kraju igre, a limačima u tome pomaže veseli, šašavi bankomat koji izbacuje novce i kartice prilike. Igra je u potpunosti prilagođena djeci uzrasta od 5 godina i više, pa tako mogu postati vlasnicima Princezinih vrtova ili Dinosaurovog prolaza.


Osim ove dvije vrste društvenih igara iz obitelji Monopoly zaigrajte i neku od varijanti: Monopoly Standard, Monopoly Banking, Monopoly ovdje i sada: svjetsko izdanje ili Monopoly karte te putno izdanje igre.



Bez obzira na to koji ćete Monopoly igrati, dobra zabava za cijelu obitelj je zagarantirana! Ne propustite je!