10 godina Storybooka, u La Boheme klubu za odabrane

U pomalo mističnoj i dekadentnoj atmosferi s nama su uživali i brojni poznati - Mia Kovačić, Ante Vrban, Jelena Veljača, Rujana Jeger, Lidija Lešić, Nikolina Ristović, Tihana Harapin Zalepugin, Antonija Stupar Jurkin, Renata Sopek, Irena Škorić, Lana Puljić, Larisa Lipovac, Lu Jakelić, Joško Tešija, Luna Valas, Zvonimira Vučković, Sabrina Hebiri, Ogi Antunac, dr. Ivana Nola i brojni drugi

Jeste li, kao mi, ikad poželjeli noć provesti u nekom od klubova za odabrane, u koje zalaze i poznati, i raskalašeni, i privilegirani a odmetnuti, umjetničke duše i uspješni biznismeni, gdje se u zadimljenim separeima u sitne sate pričaju priče za koje bi i
filmaši dali sve? Većina nas može samo sanjati da će jednom barem zaviriti u pomno čuvane odaje takvih cool klubova, specifičnih za njujoršku i berlinsku scenu. Ipak, Storybook se prepustio sanjarenju i za 10. rođendan Storybooka, nadahnuti provokativnim lookovima i La Boheme atmosferom takvih mjesta, poželjeli cool i dekadentan party.

U staroj filmskoj dvorani Jadran filma održana je revija modnog dvojca Boudoire nakon koje je uslijedio odličan party uz nastup Joe Pandur benda te kultnog zagrebačkog DJ-a Marijana Felvera, a u pomalo mističnoj i dekadentnoj atmosferi s nama su uživali i brojni poznati: Mia Kovačić, Ante Vrban, Jelena Veljača, Rujana Jeger, Lidija Lešić, Nikolina Ristović, Tihana Harapin Zalepugin, Antonija Stupar Jurkin, Renata Sopek, Irena Škorić, Lana Puljić, Larisa Lipovac, Lu Jakelić, Joško Tešija, Luna Valas, Zvonimira Vučković, Sabrina Hebiri, Ogi Antunac, dr. Ivana Nola i brojni drugi.

Za divan kreativan izgled starog kina u Jadran filmu uz tim Storybooka zaslužna je umjetnica cvijeća Nina Blečić, vlasnica brenda Pixy With Love. Citroen, službeno vozilo eventa, predstavio je svoje nove moćne modele vozila, a uzvanici su nazdravljali premium line proizvodima branda Maraska, te pjenušcima i vinima iz Vivata i partnera, dok su osvježenje mogli potražiti uz vodu Romerquelle.

Blanc pivo točilo se iz zanimljivih točionika, a za odlične zalogaje pobrinuo se Catering Kvatrić.

U senzualnoj atmosferi i bohemovskom aranžmanu predstavljeni su i LELO sofisticirani uređaji za intimno zadovoljstvo, sa svojom bogatom ponudom te vrhunskim dizajnom.

Za styling kose modela u backstageu pobrinuo se L’Oreal Professionnel PARIS s timom vrhunskih hair artista, a vrhunski make up odrađen je pod kreativnim vodstvom Tene Bašić, u suradnji s Jane Iredale make up-om.

Foto: Dražen Kokorić, Iva Lulić

Tagovi:

Vezano uz temu

TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH - novi broj magazina Storybook

Autentičan i kreativan, prepun zanimljivih tema i umjetničkih…

Majčinstvo nakon 35. - besplatni edukativni panel za sve zainteresirane

Vodeći hrvatski lifestyle brend, magazin Storybook u suradnji…

Zavirite u proljetno izdanje Storybooka

Vodeći lifestyle magazin Storybook proljeće pozdravlja novim izdanjem…

Potražite jesensko izdanje Storybooka

Izašao je novi broj Storybooka koji nudi bogat…

Pročitajte i:

Ovako smo se nekad zabavljali! I opet ćemo!

Od 2014. godine u povodu svog rođendana časopis Story priređuje najbolji party na kojem najboljima…

Poznati brend pomaže u potresu stradalom Hrvatskom glazbenom zavodu

Od svakog prodanog para cipela tijekom ovog tjedna Högl će 50 kuna uplatiti za obnovu…

Želite mladoliku kožu? Daniela će vam reći kako

Koža je najveći organ na tijelu, a uz to je najizloženija i oštećena vanjskim utjecajima.…

Novost u ponudi A1: Svijet kako ga vide mame

Često se zapitamo kako izgleda svijet kroz dječje oči. A razmišljamo li kako izgleda svijet…