Mila Kunis and Ashton Kutcher

Zna se što je presudilo braku Ashtona Kutchera i Mile Kunis

Već više od godinu dana šuška se o problemima ovog para; sada je ovim, čini se, stavljena točka na "i"

Iako se po stranim medijima već više od godinu dana ‘šuška’ o problemima i mogućem raspadu braka glumačkog para, 42-godišnjeg Ashtona Kutchera i 36-godišnje Mile Kunis, trzavice su, čini se, ipak prevladale, pa se, kako piše tabloid Woman’s Day, a prenosi Story, ovaj ljepuškasti par – razvodi. Spomenuti medij također piše i kako se navodno zna i što je presudilo sreći supružnika koji imaju i dvoje djece, kći Wyatt i sina Dimitrija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MilaKunis and #AshtonKutcher ❤️

A post shared by Mila Kunis (@milalkunis) on

‘Teško im je bilo priviknuti se na nove uvjete i zatvorenost u kući s dvoje djece. Prošli su kroz puno toga, zaista puno. I nije išlo. Svađali su se doslovno oko svega – financija, pranja posuđa, načina razgovora s djecom. Imali su trzavica i prije, ali upravo im je karantena dokazala da – nisu jedno za drugo’, za spomenuti medij otkrio je neimenovani izvor.

‘Razvod je najizgledniji ishod svega. Nije to privremena svađa, oni zaista misle da nemaju više što raditi jedno s drugim. Nemaju o čemu razgovarati, samo se svađaju. Pitanje je – kome će, u slučaju da dođe do razvoda, pripasti djeca?’, zaključuje spomenuti izvor.

Naime, opće je poznata činjenica kako je pandemija koronavirusa i karantena koja je zbog nje zavladala diljem svijeta, ‘uzela danak’ mnogim parovima i supružnicima, a sve te negativne posljedice nisu zaobišle niti celebrityje. Naime, ako je vjerovati pisanjima spomenutog medija, upravo je konstantno provođenje zajedničkog vremena uništilo i otprije nestabilan brak slavnih Ashtona Kutchera i Mile Kunis.

Ashton Kutcher i Mila Kunis imaju dvoje djece

Za djecu je najvažnije da odrastaju u mirnom i sretnom okruženju, pa ako su učestalo izložena roditeljskim svađama, za njihov razvoj i razvod je nerijetko bolja opcija. Naime, skenirajući mozgove 58 tinejdžera u dobi od 17 do 19 godina, znanstvenici britanskog Sveučilišta East Anglia utvrdili su kako je u 27 tinejdžera koji su se do 11. godine susreli s blagim do umjerenim roditeljskim svađama mali mozak manji. Dokazali su da, osim teških oblika fizičkog i emocionalnog zlostavljanja te zanemarivanja u djetinjstvu i ranoj mladosti, izloženost blagim do umjerenim problemima u obitelji kao što su česte prepirke i nesuglasice između roditelja može snažno utjecati na razvoj mozga te su ta djeca pod većim rizikom od poremećaja mentalnog zdravlja.

“Iako još ne razumiju o čemu je riječ, galama uznemirava i malu djecu, okolina za njih postaje nepredvidljiva i nestabilna te reagiraju jer osjećaju da se prostorom šire tjeskoba, ljutnja i uznemirenost. Djeca koja već jasno shvaćaju da su njihovi roditelji u sukobu na neskladne odnose u obitelji reagiraju na različite načine. Mogu, na primjer, doći u sukob lojalnosti jer dijete voli i treba oba roditelja, no osjeća da se mora svrstati na stranu jednog zbog čega se pribojava gubitka ljubavi drugog roditelja”, upozorila je za 24 sata prof. dr. sc. Vesna Vidović, psihijatar za djecu i mlade.

Tekst: Story.hr
Fotografije: Instagram i Profimedia

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Angelina Jolie i Brad Pitt

Bivši slavni supružnici pred važnom odlukom za njihovu djecu

Iako psiholozi preporučuju zajedničko skrbništvo kao najbolji model,…

Pročitajte i:

mokrenje u krevet

Što da radim, dijete mi još uvijek noću 'piški' u krevet?

Noćno mokrenje u krevet, stručnim rječnikom monosimptomatska noćna enureza ili samo enureza, čest je poremećaj…

promjena trulog sustava

Što sve trebamo mijenjati da se slučaj zlostavljanja djeteta više nikada ne ponovi!

Slučaj zlostavljanja sa smrtnim ishodom, koji se dogodio dvoipolgodišnjoj djevojčici Nikoll, nažalost nije prvi koji…

nasilje nad djecom

Nasilje nad Nikoll ne smije pasti u zaborav, kao što je to bilo s ocem koji je djecu bacio s balkona...

Žustre reakcije javnosti na slučaj preminule djevojčice Nikoll iz Nove Gradiške, kao žrtve obiteljskog nasilja,…

zlostavljanje djece

'Kako Toni može, a ti ne možeš?!' Uz fizičko, postoji i emocionalno zlostavljanje koje ponekad tretiramo kao 'odgoj'

Postoje različiti oblici zlostavljanja: ono može biti fizičko, emocionalno i seksualno... Nažalost, danas su mnoga…