Besplatne radionice i tretmani za djecu i mlade sa psiho-fizičkim poteškoćama

Postoje poteškoće kod djece s kojima se roditelji ne znaju sami nositi. Roditelji, međutim najčešće potraže pomoć kad su već na izmaku snaga. Razumljivo, jer nije lako prihvatiti da uopće postoji problem ili da niste u stanju sami ga riješiti. Ali kad odlučite potražiti stručnu pomoć, kome se obratiti?



Besplatne radionice i tretmani


Međunarodni Institut Prirodnog zdravlja kao neprofitna, nevladina organizacija usmjerena unapređenju i poboljšanju kvalitete života i zdravlja građana, djece i mladih sa posebnim potrebama, te osoba s invaliditetom, pripremila je program za djecu ZDRAVI-SRETNI koji se sastoji od besplatnih radionica i tretmana za djecu i mlade sa psiho-fizičkim poteškoćama:


nesigurnost, astma, slaba koncentracija, ADHD, problemi motoričkih kretnji, noćno mokrenje, strahovi, depresija, alergije, problemi s vidom, slab imunitet, razne ovisnosti (alkohol, cigarete, droga) i sl.





U programu se koriste prirodne metode: edukacija, relaksacija, akupresura, refleksoterapija i specifične vježbe po metodi TCM gdje se djeluje na sam uzrok i korijen problema.


Zbog brojnih pozitivnih promjena u ponašanju i zdravlju nakon radionica i tretmana, djeca se bolje osjećaju, bolje funkcioniraju u vrtiću i školi s drugom djecom, odgajateljicama i učiteljicama, a i kod kuće s obitelji. Roditelji su prvi koji primijećuju pozitivne promjene, zatim odgajateljice i učiteljice te na kraju i sami doktori koji potiču roditelje da i dalje dovode dijete na program.






Program je besplatan i započinje 8. srpnja 2013. Potrebno je prethodno prijaviti se na kontakt telefone.



01/5620108, 098 9470 533, Radnička 20a/1kat, Zagreb, www.mipz.hr







Tekst: Roditelji.hr i MIPZ


Foto: MIPZ