Licaps® je jedinstvena i inovativana kapsula koja savršeno čuva i predaje sadržaj preparata ili lijeka

Globalni lider u proizvodnji inovativnih dozirnih rješenja, tvrtka Capsugel, proizvođač je originalnih kapsula zaštićenog imena Licaps®. Lagana kapsula koja ne sadrži štetne tvari, pouzdano štiti vrijedan tekući sadržaj i pospješuje apsorpciju. Na globalnom tržištu Capsugelov Licaps® je jedinstven i inovativan, jamstvo je sigurnosti i superiornosti. Dovoljno razloga da date prednost dodacima prehrani u Licaps® kapsuli.



Tvrtka Agitrade, zatupnik tehnološki inovativnih Licaps® kapsula predstavlja širem tržištu ovaj inovativan proizvod. Riječ je o kapsuli koju je lako prepoznati jer je u mogućnosti sadržavati tekuće punjenje. Lagana Licaps® kapsula, povrh toga, ne sadrži štetne tvari, poput otapala, plastifikatora, konzervansa, glutena, šećera, škrobi ili GMO-a, te pouzdano štiti tekući sadržaj. Osobitost ove kapsule je sadržaj aktivnih sastojaka u tekućem obliku čime se osigurava brža i učinkovitija apsorpcija visokovrijednih aktivnih tvari, dokazana znanstvenim istraživanjima.



Inovativna Licaps® Fusion tehnologija pruža mogućnost proizvodnje raznovrsnih inovativnih kapsula koje omogućuju oralnu primjenu aktivnih tvari u tekućem mediju. Ova tehnologija idealna je za poboljšanje apsorpcije tvari slabo topivih u vodi i izvrsna je alternativa uobičajenim načinima proizvodnje dodataka prehrani.





Licaps® kapsule štite aktivne sastojake od kisika i vanjskih utjecaja čime se smanjuje oksidacija, razgradnja, hidroliza i popratne negativne reakcije sastojaka. Konačan proizvod nemoguće je otvoriti bez vidljivih tragova čime se sprečava manipulacija. Na taj je način potrošač zaštićen i siguran da se radi o svježem, čistom i sigurnom proizvodu.



Istraživanje provedeno među potrošačima na glavnim europskim tržištima pokazalo je da četiri od pet konzumenata doživljava Licaps® kapsule, u usporedbi s tabletama, tabletama za žvakanje i izduženim tabletama, kao zanimljiv dozirni oblik, a visoki postotak konzumenata želi kupiti Licaps®. Konzumenti opisuju Licaps® kao kapsule koje se lako gutaju i probavljaju, vizualno su privlačne, nemaju mirisa, blage su za želudac i brzo djeluju, povećavaju bioraspoloživost određenih aktivnih tvari u dodacima prehrani, maskiraju okus, te štite i čuvaju integritet i svježinu proizvoda.



Kod odabira dodataka prehrani važno je obratiti pozornost kako na kvalitetu proizvoda tako i na formu kapsule u kojoj se pripravak nalazi jer s Licaps® kapsulom pripravak postiže znatno bolje rezultate uz veću sigurnost.



Tekst Promo: Agitrade


Foto: Thinkstock; Agitrade