Uz pravilnu zaštitu iznimno osjetljive dječje kože predstojeći dani pod suncem mogu biti bezbrižni i opušteni, ispunjeni veseljem i igrom! Igrajte s nama KVIZ ZNANJA jer vas darujemo s 10 vrijednih poklon paketa!

Sportske aktivnosti i boravak na otvorenom od velike su važnosti za zdrav razvoj djeteta, a izlaganje suncu u malim količinama ključno je za sintezu vitamina D, važnog za apsorpciju kalcija u organizmu.


No, dugotrajno izlaganje suncu može biti opasno jer oštećuje kožu, a svaka opeklina, kao i pretjerano izlaganje UV zračenju tijekom djetinjstva, povećava rizik od nastanka melanoma u odrasloj dobi. Zato bebe do 6 mjeseci uopće ne biste smjeli izlagati suncu, dok se za djecu do treće godine preporučuje izbjegavati sunce u razdoblju od 9 do 16 sati.




NIVEA SUN - SVJETSKI BR. 1 U ZAŠTITI OD SUNCA ZA DJECU


NIVEA je na temelju više od 100 godina iskustva u zaštiti kože razvila NIVEA SUN KIDS liniju proizvoda s visoko učinkovitim UVA/UVB sustavom filtara za trenutačnu i dugotrajnu zaštitu osjetljive dječje kože. Iznimno vodootporni, NIVEA SUN proizvodi za djecu svojom inovativnom formulom smanjuju rizik od alergija izazvanih suncem i jačaju prirodnu zaštitu kože od UV zračenja, dok je njihova podnošljivost dermatološki dokazana i potvrđena pod nadzorom pedijatara.





VAŽNO JE UPAMTITI:


Kako bi omogućili djeci da ljeti uživaju u brojnim aktivnostima potrebno je učinkovito ih zaštititi, pogotovo između 11 i 15 sati, kada je sunce najjače, stoga:


1. Inzistirajte da se igraju u hladu!


2. Opremite ih šeširom širokog oboda, majicom kratkih rukava i sunčanim naočalama!


3. Pobrinite se da piju puno vode kako ne bi dehidrirali!


4. Nanesite im sredstvo za sunčanje svaka dva sata i obavezno nakon kupanja!



POGLEDAJ VIDEO!






POGELDAJTE GALERIJU NIVEINIH PROIZVODA!











Želite li sigurnu zabavu pod suncem, predlažemo da odigrate naš KVIZ koji će vas približiti osvajanju vrijednih poklon paketa NIVEA SUN KIDS proizvoda!



JA ŽELIM IGRATI KVIZ!