Održan 14. Sensa vikend

U Wellness hotelu Aurora**** u Malom Lošinju održan je 14. Sensa vikend, jedan od najuspješnijih i najposjećenijih dosad

Više od osamdeset polaznika provelo je tri dana u predivnom hotelu koji je uronjen u ljekovitu šumu alepskih borova, uz jednu od najljepših obalnih šetnica na Jadranu.

I na ovom Sensa vikendu u organizaciji magazina Sensa i portala Vikendplaner.info sudionici su dobili brojne korisne alate koji će im pomoći u svakodnevici. Na uvodnoj relaksaciji energetskog stručnjaka Mirka Vragovića naučili su kako ponovno stupiti u kontakt sa svojim unutarnjim nadahnućem, koje je jedini pravi put k zadovoljstvu i sreći.

Na radionici life coacha Tatjane Divjak saznali su pak kako promijeniti obrasce razmišljanja da bi potaknuli pozitivniji način gledanja na život. „Iznimno sam sretna što sam za temu 14. Sensa vikenda odabrala optimizam“, izjavila je nakon svoje radionice Tatjana Divjak. „Pitanje kako biti pozitivniji i optimističniji postavljaju svi, a polaznici Sensa vikenda došli su do svojih odgovora. Odlučili smo prekinuti začarani krug i vratili se sa Sensa vikenda optimističniji. Optimizam je zarazan, pa očekujem širenje dobrih vibracija!“

Na ovom vikendu prvi je put održana i astrološka radionica, a u svijet zvijezda polaznike je uvela joga učiteljica i astrologinja Senka Ljubić. Kao i dosad, jedan dio Sensa vikenda bio je posvećen vježbanju. Na terasi s predivnim pogledom na more i šumu borova jutarnje sate joge i pilatesa vodila je instruktorica joge i kineziologinja Irena Bartolec. U večernjim satima prisutne je rasplesala i zabavila učiteljica trbušnog plesa Ivana Medvedec koja im je pokazala osnove tog orijentalnog plesa. Uz nju, Sensa vikendaši su vidjeli kako pokret istodobno može biti senzualan, meditativan, poletan i stabilan.

Pročitajte i:

djevojčica i mama u kući zbog epidemije koronavirusa

10 savjeta uglednih liječnika kako očuvati zdravlje u kućnoj izolaciji

Trenutna situacija u kojoj se svi zajedno nalazimo donijela je sa sobom mnoge izazove. Jedan…

žena oboljela od raka ide na terapiju u vrijem ekoronavirusa

Kako u vrijeme koronavirusa bolje zaštititi osobe oboljele od raka?

Hrvatska liga protiv raka povodom Svjetskog dana zdravlja dobila je korisnu donaciju - koronaProtekt vizir…

dijete kod zubara u vrijeme koronavirusa

Što ako dijete zaboli zub? Tko smije kod stomatologa u vrijeme koronavirusa?

Imali ste zakazan pregled kod ortodonta, na kojeg ste mjesecima čekali, i što sada? Kako…

autizam

Sve više djece pati od autizma! Nisu zaboravljeni na njihov dan, unatoč koronavirusu!

Svjetski dan svjesnosti o autizmu obilježava se svake godine 2. travnja. Mr. sc. Nelica Šimleša…