U Wellness hotelu Aurora**** u Malom Lošinju održan je 14. Sensa vikend, jedan od najuspješnijih i najposjećenijih dosad

Više od osamdeset polaznika provelo je tri dana u predivnom hotelu koji je uronjen u ljekovitu šumu alepskih borova, uz jednu od najljepših obalnih šetnica na Jadranu.



I na ovom Sensa vikendu u organizaciji magazina Sensa i portala Vikendplaner.info sudionici su dobili brojne korisne alate koji će im pomoći u svakodnevici. Na uvodnoj relaksaciji energetskog stručnjaka Mirka Vragovića naučili su kako ponovno stupiti u kontakt sa svojim unutarnjim nadahnućem, koje je jedini pravi put k zadovoljstvu i sreći.





Na radionici life coacha Tatjane Divjak saznali su pak kako promijeniti obrasce razmišljanja da bi potaknuli pozitivniji način gledanja na život. „Iznimno sam sretna što sam za temu 14. Sensa vikenda odabrala optimizam“, izjavila je nakon svoje radionice Tatjana Divjak. „Pitanje kako biti pozitivniji i optimističniji postavljaju svi, a polaznici Sensa vikenda došli su do svojih odgovora. Odlučili smo prekinuti začarani krug i vratili se sa Sensa vikenda optimističniji. Optimizam je zarazan, pa očekujem širenje dobrih vibracija!“





Na ovom vikendu prvi je put održana i astrološka radionica, a u svijet zvijezda polaznike je uvela joga učiteljica i astrologinja Senka Ljubić. Kao i dosad, jedan dio Sensa vikenda bio je posvećen vježbanju. Na terasi s predivnim pogledom na more i šumu borova jutarnje sate joge i pilatesa vodila je instruktorica joge i kineziologinja Irena Bartolec. U večernjim satima prisutne je rasplesala i zabavila učiteljica trbušnog plesa Ivana Medvedec koja im je pokazala osnove tog orijentalnog plesa. Uz nju, Sensa vikendaši su vidjeli kako pokret istodobno može biti senzualan, meditativan, poletan i stabilan.