Saznajte prednosti vode Donat Mg, igrajte se u kvizu znanja i osvojite nagrade. OBJAVLJENI SU NAGRAĐENI!

Za zdravo mršavljenje, dobru formu i vitalnost nije dovoljno samo uključiti tjelesnu aktivnost u svakodnevnicu. Ne treba zaboraviti na važnost uravnotežene i raznovrsne prehrane, ali i na unos dovoljne količine tekućine koja brine za čišćenje organizma.


Taj dio zdravog funkcioniranja organizma često zanemarujemo, no tekućina odnosno voda odvodi štetne tvari iz stanica i na taj način se iz organizma eliminiraju različiti toksini koje unesemo hranom, pićima i zrakom. U tom smislu Donat Mg je pravi saveznik u borbi protiv suvišnih kilograma te za očuvanje zdravlja.



Kako vam Donat Mg može pomoći?


Svakodnevno pijenje Donata Mg ima brojne pozitivne učinke za organizam. Na potpuno prirodan način pomaže izlučivanju štetnih tvari iz organizma, regulira kiselo-baznu ravnotežu, a ujedno i osigurava dovoljnu količinu neophodnih minerala, posebice magnezija. Magnezij poboljšava otpornost organizma, štiti srce i krve žile i spriječava mišićne grčeve.


Redovito pijenje Donata Mg, pozitivno će utjecati na hidraciju, ali i blagotvorno stimulirati vaš organizam na rad!


Uklanjanjem nakupljenih štetnih tvari, osnažit ćete vaš organizam, obnoviti preopterećeni probavni sustav, ali i smanjiti stres i tjeskobu.






KAKO, KADA I KOLIKO PITI DONATA Mg?


Za detoksikaciju preporučamo popiti 0,5 l Donata Mg ujutro, natašte, toplog. Vodu je potrebno zagrijati na temperaturu 30-37ºC kako se metabolizam ne bi morao posebno truditi zagrijati ga na tjelesnu temperaturu, a i minerali su odmah na raspolaganju tjelesnim stanicama. Osim toga, zagrijavanjem se uklanja ugljikov dioksid koji može izazvati neugodno nadimanje.



Za više informacija pogledajte http://www.donatmg.net/hr/




MAGNEZIJ – MINERAL ZA NOVI ŽIVOT


U trudnoći su povećane potrebe za svim hranjivim tvarima, a vaše tijelo je izvor života za vašu bebu. Stoga je vrlo važno posvetiti pažnju pravilnoj prehrani jer kvaliteta prehrane uvelike utječe na zdrav i uspješan ishod trudnoće.



Magnezij je jedan od najvažnijih minerala našeg doba i neizostavan je za očuvanje zdravlja. Posebno je važan za vrijeme trudnoće kada su potrebe za tim mineralom jako povećane. Stoga se magnezij, zajedno sa folnom kiselinom, jodom i željezom nalazi na vrhu ljestvice tvari, neophodnih za uspješan tijek trudnoće i sam porod.



Kako vam magnezij u Donatu Mg može pomoći za vrijeme trudnoće?



  • spriječava negativne posljedice stresa i iscrpljenosti – umirujuće djeluje te pomaže kod depresije, glavobolje i nesanice



  • u suradnji sa kalcijem omogućuje normalan rad mišića maternice te spriječava prijevremene trudove



  • spriječava grčeve u mišićima



  • pomaže u prevenciji pojave trudničkog dijabetesa



  • vezan za sulfate, uspješno pomaže u rješavanju problema opstipacije i osigurava pravilan rad probavnog sustava




Drage trudnice i buduće mame!


Minerali su mali i možda neprimjetni, ali vrlo su vrlo važni za vas i vašu bebu i neophodni za zdravu i uspješnu trudnoću. Zato se pobrinite da ih u vašem organizmu ima dovoljno. Samo 3-4 dl Donata Mg dnevno, osigurat će vam dovoljne količine magnezija i pomoći vam da izbjegnete mnogobrojne trudničke neugodnosti.



Za više informacija pogledajte http://www.donatmg.net/hr/



Donat Mg vam želi puno sreće!





Sudjelujte u KVIZU ZNANJA


Igrajte se s nama do 25.11. i osvojite radosnicu „Moj prvi album“. Prvih deset igrača koji odgovore točno na sva pitanja osvajaju nagradu. Odgovore na pitanja potražite u gornjem članku.




NAGRAĐENI SU:


(Nagrade će nagrađenima stići na kućne adrese.)




1. Neda Nožinić, Nova Gradiška


2. Mirela Pavić, Čepin


3. Tanja Butorac, Sisak


4. Marina Bogunović, Zagreb


5. Anamarija Luić, Sibinj


6. Mirela Rakušić, Veliki Prolog


7. Gordana Mandić Čotra, Novi Zagreb


8. Lidija Tomić, Okučani


9. Suzana Štrk, Osijek


10. Nikolina Satošek, Rijeka