Sportsko-rekreacijski program „MOJE PRAVO NA IGRU I SPORT“ – projekt za djecu s poteškoćama u razvoju, od 15.04.2012. do 15.04.2013. na području Zagreba

Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“ primat će zahtjeve za upis djece s teškoćama u razvoju u sportsko-rekreacijski program
„Moje pravo na igru i sport“.


Upis djece će se održavati: od 30. ožujka do popunjenja grupa. Ostat će i mogućnost za otvoreni upis naknadno, ako u međuvremenu bude odustajanja ili otvaranja nove grupe.



Program će se održavati na bazenu u Utrinama, Novi Zagreb (na bazenu i u dvorani, s mogućnošću promjene mjesta treninga).



Program će biti besplatan za svu djecu s poteškoćama u razvoju i njihove roditelje.



Djeca se upisuju u tri skupine s obzirom na vrstu i težinu poteškoća u razvoju:



  • Deset djece sa hendikepom oduzetosti donjeg dijela tijela,
    u dobi od 1 – 8 razreda (bazen i dvorana)



  • Deset djece sa sindromom ADHD, u dobi od 5-10 godina (samo bazen)



  • Deset djece sa dijagnosticiranim autističnim sindromom (laki i srednji- funkcionalni autizam, LFA i MFA), u dobi od 5- 10 godina (samo dvorana)



Roditelji ili skrbnici djece s poteškoćama u razvoju i braća, će moći sudjelovati na predavanjima, radionicama i edukaciji i/ili kao pomoćnici u sportskim programima i aktivnostima za djecu s teškoćama u razvoju, ovisno o interesima i željama.



Sve dodatne informacije o projektu potražite OVDJE


Informacije o prijavi djeteta u program na E-mail: bkrizanic@gmail.com ili na broj mobitela 091/168 98 07, osoba za kontakt je Božica Križanić.