Na vikend seminaru naučite kako njegovati cijelu obitelj na prirodan način?

Kao aromaterapeutkinja često se susrećem sa pitanjima poput:



· ‘Što je to prirodna kozmetika?’


· ‘Kako znati što kupujem?’


· ‘Kako njegovati tek rođenu bebu?’


· ‘Koja kozmetika je najbolja za moje dijete?’


· ‘Smijem li koristiti eterična ulja ako sam trudna?’,


· ‘Kako pomoći djetetu kojem curi nosić?’,


· ‘Što od eteričnih ulja smijem koristiti ako dojim?’


· ‘Znam kako se hraniti zdravo, ali što je sa kozmetikom?’…



Zaboravite na skupe kremice, losione i šampone! Naučite sve raditi sami! Samo tako možete biti sigurni da je kozmetika prirodna i zdrava. Najbolje za mamu i dijete, zar ne?



Odvojite malo vremena za edukaciju i sigurno ćete profitirati! Zdravlje je ipak na prvom mjestu, a tu je i prilika da budemo prirodno njegovane i lijepe.




Datum održavanja: 24. i 25. ožujka 2012.g.


Trajanje: subota i nedjelja od 10-14h


Mjesto održavanja: Centar Sretan dan, Zvonimirova 20/II kat


Voditeljica: Ana Sušić,dipl.ing. lifecoach, aromaterapeutkinja i mama dvoje djece


Cijena vikend seminara: samo 550 kn!


Najave na mail: info@ana-lifecoach.com s naznakom Roditelji.hr i Mini škola aromaterapije ili na mob: 091/55 83 358



Prvih 5 prijavljenih polaznica dobiva vrijedan poklon!




Evo što ćete u mini školi naučiti:


· Što je aromaterapija i kako mi može pomoći?


· Kako na jednostavan način implementirati aromaterapiju u svakodnevni obiteljski život?


· Aromaterapija u trudnoći- sve o prirodnoj kozmetici za njegu trudnice i o olakšavanju trudničkih poteškoća na prirodan način (strije, celulit, otečene noge, bolna leđa...).


· Kako aromaterapija može pomoći prilikom poroda?


· Prirodna kozmetika za mamu (demonstracija izrade šampona i gela za tuširanje, ulja za njegu tijela, kremice za lice i tijelo, kozmetika za sunčanje...)


· Njega novorođenčeta- kako napraviti prirodnu kozmetiku za novorođenče i kako pomoći kod uobičajenih novorođenačkih tegoba (tjemenica, kolike, zatvor...).


· Prirodna njega beba i djece,


· Kompletna prirodna kozmetika za bebe i djecu koju možete napraviti sami (šamponi, gelovi za tuširanje, paste za zube, kremice, balzami, kupke, njegujuća ulja, kreme za sunčanje, vlažne maramice...).


· Tretiranje i prevencija različitih tegoba kod mama, beba i djece (prehlade, gripe, dišni problemi, probavni problemi, dermatitisi, alergije, uhobolje, ogrebotine, opekline...).


· Ublažavanje poteškoća kod dojenja


· Masaža za bebe i djecu sa demonstracijom korak po korak.



Sve polaznice će dobiti detaljnu skriptu sa recepturama sa radionica i bonus materijalom!



Bonus materijal uključuje:



  • savjete o prirodnom pranju odjeće bez kemikalija,



  • savjete o prirodnom čišćenju perilice rublja,



  • kako napraviti svoj prirodni omekšivač rublja,



  • savjete o prirodnom čišćenju dječjih stvari i igračaka,



  • dodatne recepture (prirodni antimikrobni šampon/gel za tuširanje nakon bazena (za male i velike plivače), tretiranje peruti...)




Što su o školi rekle naše polaznice:


Ivana V.:



'Mala škola aromaterapije za mame i bebe koju sam završila u travnju ove godine, oduševila me i pokrenula kao ni jedno znanje, informacija, ili radionica koju sam primila do sad. Naime, ja sad po prvi put u svom životu, a nakon što sam već dosta vremena to priželjkivala, radim sama svoje kreme, emulzije, macerate - i predivni su.



Ova radionica je posebna zato što je s jedne strane sveobuhvatna a s druge praktična i vrlo konkretna. Uvijek me pomalo udaljavala od akcije količina informacija o aromaterapiji, valjda sam se bojala da ništa ne znam a da toga ima jako puno, pa se nisam pokretala. Ova radionica mi je dala vjetar u leđa, pokazala mi da sve možemo sami i da se toga ne treba bojati, jer nije nimalo komplicirano nego dapače, jednostavno i zabavno.



Moje kreme su divne i hranjive (sve prijateljice i rodbina isto tako misle:), ovo ljeto nisam ni jednom stavila otrov na sebe u obliku kreme za sunčanje već samo svoje kreme i maslace, dobila sam prekrasnu boju i nisam izgorjela niti jednom. Ako mi se ipak desi malo duže izlaganje suncu, nakon večernjeg tuširanja namažem se kantarionom kojeg sam sama napravila - i koža mi 'puca od sreće'! Također, moja odjeća više nema kemikalija u sebi, jer sam napravila prirodan omekšivač i oduševljena sam.



Uglavnom, ja nisam ni trudnica ni mama, pa nisam bila sigurna da li je to radionica za mene, no itekako je bila. Osim znanja o svojoj koži i kako ju njegovati, sada sam puna znanja što trebam a što ne trebam kada budem trudnica, i kada budem imala djecu. Jedva čekam sve to implementirati!'





Vesna Č.:



'Mala škola aromaterapije za mene bila velika škola, puno sam naučila i evo čitavo ljeto radim neke pripravke, emulzije za lice i tijelo, balzame ...za sebe i za svoje bližnje. Čak sam i od svojih dobila pohvalu da je to fantastično.'





Vesna B.:



'U Malu školu aromaterapije za mame i bebe krenula sam kad je moja curka imala pet mjeseci - zadnji čas! Budući da niti sama nisam ljubitelj umjetnih aroma, konzervansa i bojila, logično je da sam isto željela i za svoje dijete. No, na što, kako i gdje nisam nalazila odgovora dok se Anamarija i Ana nisu odlučile na ovu radionicu. Pregršt dobrih savjeta, receptura, demonstacija izrade i životnih priča! A kad se subotom popodne na jednom mjestu skupi uglavnom ženski rod i to na jednu temu, znate i sami da ne može biti dosadno. Preporučam svakome koji ima ili želi dijete - ne, nije prerano ni dok planirate trudnoću! Meni je žao što nisam imala prilike prije ići. Samo tako dalje!'



Ana Sušić