Šalica prave, ali zelene Fitness kave dnevno može vam pomoći pri mršavljenju!

U moru proizvoda za mršavljenje jako je bitno imati ne samo učinkovit i kvalitetan proizvod, već on mora nuditi funkcionalnu vrijednost za korisnika. Stoga su način primjene, sastav, okus i miris, te potpuni doživljaj za osjetila dodatni zahtjevi koji se danas traže od kvalitetnog dodatka prehrani za mršavljenje.



Fitness kava je novi instant napitak za mršavljenje iz Enciana na bazi zelene kave, koji kao odobreni dodatak prehrani od strane Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske pomaže pri mršavljenju.


Preporučuje se svima koji žele oblikovati svoje tijelo i smanjiti tjelesnu težinu, a ne žele se odreći svog rituala ispijanja kave. Možete uživati u punoj aromi i okusu prave crne instant kave i istovremeno smanjivati tjelesnu težinu.



Ovaj dodatak prehrani za mršavljenje odličnog je okusa prave kave, a zahvaljujući visokoj standardiziranosti ekstrakta zelene kave na tzv. klorogenične kiseline, djeluje na mršavljenje. Aktivni sastojci iz zelene kave pomažu pri oblikovanju tijela i smanjenju tjelesne težine te aktivno sudjeluju u procesu dovođenja oblika tijela do “fit” forme zbog čega je i dobila ime Fitness kava.





Vrećica Fitness kave stane u svaki džep, budući da se nalazi u praktičnom “2 u 1 “ obliku, pa se lako može koristiti.







Kako djeluje Fitness kava?


Budući da su upravo šećeri (ugljikohidrati) iz prehrane vrlo često jedni od glavnih “krivaca” za debljinu, Fitness kava upravo djeluje ciljano na to područje. Zelena kava iz Fitness kave omogućava „trošenje“ zaliha suvišnog masnog tkiva u organizmu tako da regulira metabolizam ugljikohidrata (šećera) indirektno sprečavajući njihovu pretvorbu u masti i skladištenje u obliku masnog tkiva.



Takvim djelovanjem omogućava se iskorištavanje i “potrošnja” suvišnog masnog tkiva za energiju.


Visoka kvaliteta ovog ukusnog i aromatičnog napitka za mršavljenje osigurana je proizvodnjom u farmaceutski kontroliranim uvjetima u Njemačkoj, u skladu s principima vrhunske farmaceutske proizvodnje - prema tzv. Dobroj proizvođačkoj praksi (GMP standardu )- i ISO-standardima kvalitete.



U vrijeme kada se sve više važnosti pridaje negativnom utjecaju umjetnih sladila na ljudsko zdravlje, odlučili smo u Fitness kavi kao sladilo upotrijebiti sukralozu – za zdravlje potpuno sigurno sladilo s 0 kalorija!



Kako bi se postigao najbolji učinak na mršavljenje, preporuča se da se pripremljeni napitak s vrućom vodom popije 1-2 puta dnevno najbolje 20 min prije obroka.



Na raspolaganju u ljekarnama i drogerijama.