Ususret 4. Međunarodnom sajmu turizma Place2go

Za sve velike i male ljubitelje putovanja i proučavanja različitih kultura i delicija, najavljujemo jedan baš zanimljiv sajam

U ljudskom životu rekli bismo: "krenuo je u vrtić", a u vijeku jednog sajma, 4. godina znači da je projekt "stao na noge", da ga je publika prepoznala i da su izlagači prve tri godine bili zadovoljni, a institucije dale svesrdnu podršku. Tijekom tri protekla sajma Place2go je ukupno posjetilo više od 40 tisuća posjetitelja, a do sada je publici svoju ponudu predstavilo preko 450 izlagača. Ove godine Place2go održava se od 13. do 15. ožujka u zagrebačkom Boćarskom domu i zaljubljenicima u putovanja priprema brojna iznenađenja i uzbudljiva događanja.

"Ono što je značajno za ovaj "mali i simpatični" sajam je da raste, i to ne samo kvantitetom, već i kvalitetom. Vidljivo je to prije svega u činjenici da su ga prepoznale zemlje koje svoje turističke potencijale još do sada nisu prezentirale hrvatskom tržištu, a za prvi put upravo su odabrale Place2go. Tako će se ove godine po prvi puta predstaviti grad Bruxelles i egzotična Namibija, a od nama već dobro znanih, ali i dalje atraktivnih izlagača, tu su i zemlje poput Tajlanda, Indije, Malezije, Tunisa, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Turske, Bugarske… Nemojmo zaboraviti ni nama bliske destinacije poput Slovenije, Srbije, Austrije, Mađarske i naravno, mnogobrojne hrvatske izlagače," izjavila je Damjana Domanovac, direktorica sajma Place2go.

Place2go_2015 (22)

Novost je ove godine da će sudionici sajma u poslovnom dijelu, koji će se održati u petak od 10 do 14 sati, moći pozvati sve svoje poslovne partnere i dogovoriti nove poslove jer će tada sajam biti zatvoren za posjetitelje.

Kao i prošlih godina i ove ćete moći uživati u delicijama s raznih strana svijeta u Gastro ulici. Tako ćete moći probati ruske specijalitete, pravi iranski čaj, indijski nan, wok iz Matijine radionice, japanski sushi, pa čak i bavarske kobasice, a oni koji ne vole eksperimentirati uživat će u domaćim okusima Istre, Like i kontinentalne kuhinje. Na Place2go marketu moći ćete kupiti poneki suvenir u obliku začina, voća i povrća, domaćih proizvoda ili neke maštovite rukotvorine.

Place2go_2015 (14)

Posjetitelji će, kao i prijašnjih godina, imati priliku skupljati žigove izlagača te time sudjelovati u nagradnoj igri Place2go putovnica. Nagrade će i ove godine biti bogate, a izdvajamo putovanje u Pariz za dvije osobe, pet noćenja u Las Vegasu, četiri povratne aviokarte za Dubai, dvije za Istanbul, te putovanja u London, Beograd, Mađarsku.

Kakav bi to bio sajam turizma bez putopisaca koji su i za ovogodišnji sajam pripremili zanimljiva predavanja, a više o svemu potražite na www.place2go.hr.

Radno vrijeme sajma

Glavna dvorana:

Petak 13. 3.

10 - 14 sati - B2B ulaz samo sa akreditacijama i pozivnicama

14 - 19 sati - otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan

Subota i nedjelja 14. i 15. 3.

10 - 19 sati - otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan

Dvorana Balon:

Petak - nedjelja 10 - 20 sati, ulaz besplatan

Tekst i foto: Place2go

Tagovi: , , , , , , ,

Vezano uz temu

Igraj spektakularnu nagradnu igru Barcaffea

50 posebnih doživljanja za 50. rođendan Barcaffea

Na InDizajn sajmu najmlađe očekuju kreativne radionice sa studentima Likovne akademije

Studenti zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti na ovogodišnjem će…

Kako je bilo na sajmu turizma PLACE2GO?

Na sajmu turizma PLACE2GO predstavio se časopis National…

Povratak u svakodnevnicu je lakši u Arena Centru

Otvaranjem relociranih i preuređenih trgovina Magic Baby, Koko…

Pročitajte i:

"Kako mi je svjesniji pristup ishrani promijenio život i sve njegove aspekte"

O svemu što ju je navelo da promijeni pristup prehrani i zašto je toliko važno…

One su prave male Chefice! Dopuštate li i vi djeci da vam pomažu u kuhinji?

Gastro blogerica Nastasja Chiara Petrić i proslavljena manekenka Ljupka Gojić Mikić svojoj djeci daju priliku…

Otjerali su ih s treninga, no neće s igrališta!

Sportske dvorane su zatvorene, roditelji djece sportaša ogorčeni, no jedino što im preostaje jest da…

Znate li pravilno zbrinuti maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva?

Maske, dezinfekcijska sredstva i gumene rukavice, jednim nazivom zaštitna oprema, postali su dio naše svakodnevice,…