Treći i zadnji krug nagradnog kviza u kojemu vam Deichmann i Roditelji.hr dijele 3 poklon bona u vrijednosti od 150 kn

Polako nam se bliže kišni i hladniji dani kad za djecu koja vole trčkarati po lokvicama i svakodnevno trebaju uživati na svježem zraku, valja nabaviti i adekvatnu obuću. Saznajte koja vam je obuća potrebna za jesen i zimu te usput ispunite i nagradni kviz Deichmanna i Roditelja.hr. Možda vam se posreći i budete jedno od troje dobitnika poklon bona od 150 kuna

Polako ali sigurno jesen kuca na vrata. Nakon sunčanog ljeta, kišoviti dani i neugodan vjetar pratit će nas slijedećih nekoliko mjeseci. Važno je pravodobno pripremiti cijelu obitelj na hladnije dane koji dolaze, a mi vam predlažemo da priprema započne pravilnim odabirom cipela za vaše dijete.

Ovo su 4 vrste obuće koje vaše dijete mora imati:

  • Gumene čizme:

Gumene čizme se već nekoliko jeseni za redom sve češće pojavljuju na ulicama. Nekoć korištene kao zaštitna obuća radnika, danas su prepoznate kao pouzdan i "trendy" partner u borbi protiv mokrih nogu. Postale su "must-have" za sve koji bezbrižno žele provesti jesenske dane, ali i za djecu koja vole veselo skakanje po lokvama.

 

Gumene čizme

  • Gležnjače:

Suho stopalo jednako je važno kao i toplo stopalo. Upravo zato, gležnjače su idealno rješenje. U njima ćete bez brige moći pustiti vaše dijete u vrtić ili školu bez razmišljanja zadržava li njegova obuća toplinu. Ukoliko ćete se pravilno brinuti o njezi gležnjača, vaše dijete će ih moći koristiti i tijekom zime, a gumeni đonovi pogodni su za skliske površine jer smanjuju mogućnost pada.

 

Gležnjače

  • Tenisice:

Svakom djetetu potrebne su kvalitetne tenisice u kojima će se moći neometano kretati tijekom sportskih aktivnosti. A osim na izvanškolskim aktivnostima, tenisice mogu biti korištene i tijekom boravka u vrtiću i školi. Tenisice bi svakako trebale pružiti potporu gležnjevima djeteta kako se ne bi ozljedilo prilikom trčanja ili drugih intenzivnijih aktivnosti.

Tenisice

 

  • Papuče:

Jedan od ljepših trenutaka prilikom dolaska kući je obuvanje papuča. Znate da je naporan dan završio tek kad vaša stopala osjete taj poznat i mekan materijal. Priuštite vašem djetetu taj isti osjećaj i osigurajte mu tople papuče koje nikad neće htjeti skinuti i hodati boso što će čest izvor frustracija za mnoge roditelje. Papuče istovremeno moraju biti i dovoljno stabilne kako bi dijete neometano i bez poteškoća boravilo kod kuće.

 

Papuče
Navedenu i još mnogu drugu obuću možete pronaći u Deichmannovim poslovnicama diljem Hrvatske. Uz široku ponudu brendova kao što su Cupcake Couture, Elefanten i Bobbi Shoes, roditelji i mogu bezbrižno dočekati jesen znajući da su stopala njihovih mališana spremna na sve vremenske uvjete.

Dobitnice poklon bona od 150 kn za treći krug nagradnog kviza:

  1. Ana Štrbac iz Zagreba
  2. Anastazija Mrvelj iz Zagreba
  3. Sandra Gagić iz Zadra

Čestitamo od srca i hvala svima na sudjelovanju!

 

 

 

Uvjeti za ostvarivanje poklon bona

Ime dobitnika bit će objavljeno na portalu Roditelji.hr za tjedan dana. Svi dobitnici bit će obaviješteni o dobitku i putem e-maila, na koji su dužni odgovoriti unutar 14 dana i dostaviti svoju važeću adresu stanovanja kako bi njihov poklon bon bio poslan poštom. Poklon bonove dobitnici mogu iskoristiti u bilo kojoj Deichmann prodavaonici u Hrvatskoj do 31.12.2016. Dobitnici koji se ne jave u za to određenom roku gube pravo na nagradu.

Tekst i foto: promo

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

KVIZ: Koliko se poznajete prije nego što se vjenčate?

Mladenci, dođite na Sajam vjenčanja ovog vikenda u…

Osvojite poklon-bon i odjenite dijete od glave do pete

Sjajna je prilika da vi i vaša prijateljica…

Pet savjeta za uspješnu kupnju cipelica

Nekoliko kratkih, ali važnih savjeta za kupnju cipelica…

#BEACTIVE utrka građana - Europski tjedan sporta 2017.

Prijavite se na BeActive utrku građana u sklopu…

Pročitajte i:

tinejdžerica uznemirena zbog koronavirusa

5 savjeta koje bi u ovoj krizi morali znati roditelji tinejdžera

Biti tinejdžer nije ni inače jednostavno, a sada - kada smo pogođeni pandemijom koronavirusa, zbog…

pravo na isplatu odštete od osiguranja u slučaju koronavirusa

Imam li pravo na isplatu odštete od osiguranja u slučaju koronavirusa?

Što sve polica osiguranja podrazumijeva, koja su to teško bolesna stanja i o čemu sve…

Grupa djece kamenom razbili prozor susjedu. Tko je kriv i tko plaća štetu?

Je li solidarna odgovornost njihovih roditelja jedan od načina rješavanja problema?

zabrinuta i tužna žena, prestrašena zbog svega što se događa s koronavirusom

Zašto se bojim više od drugih?

Potres koji se dogodio Zagrebu, ali i situacija s koronavirusom, koja je "bacila na koljena"…