Argeta stručni tim i publika su odlučili. Dobili smo 18 pobjednica iz cijele regije koje će 11. svibnja otputovati u tvornicu Argeta te tamo sudjelovati kao najstroži žiri kvalitete

Argeta stručni tim u okviru projekta Odobrile mame ustanovio je da su one svjesne značenja kvalitetne hrane. Članovi stručnog tima bili su ugodno iznenađeni izvornim prijavama tijekom izbora za najstroži žiri kvalitete. „Budući da smo kao potrošači sve više svjesni značenja kvalitetne hrane, akcija Odobrile mame pokazala se potrebnom. Otvorena vrata proizvodnje odnosno podizanje svijesti kupaca o proizvodima trebala bi postati praksa u Hrvatskoj, jer će potrošači samo na taj način vjerovati u hranu koju jedemo“, rekao je Benjamin Sakoman iz Atlantic grupe, član Argeta stručnog tima.



Imena svih pobjednica


U Hrvatskoj su pobjednice Dijana, Sanela i Jasna. Imena svih pobjednica od 26. travnja objavljena su na stranici www.odobrile-mame.hr, gdje također možete pratiti nastavak projekta Odobrile mame te njihov put do tvornice Argeta gdje će one u ulogama najstrožeg žirija provjeriti kvalitetu Argete.


Na što će majke majke morati obratiti pažnju za vrijeme obilaska proizvodnje u tvornici?


„One koje će ići na obilazak tvornice neka pažljivo prouče proizvodnju i nakon toga potvrde ili opovrgnu mit o paštetama koji je u odgovorima kod prijava često bio istaknut. Naravno, svima želim puno dobre volje i zabave“, savjetuje Sunčica Đunđek, nutricionistica, ujedno i članica Argeta stručnog tima.



Članovi stručnog tima Argete: Iris Androšević – kolumnistica na lifestyle web portalu, Sunčica Đunđek – nutricionistica, Benjamin Sakoman – predstavnik Atlantic Grupe i Branimir Ceboci – predstavnik medijskog partnera.